STATTA MÜTHİŞ COŞKU YAŞANDIG.Saray taraftarı dün akşam tarihin akışını değiştirdi, tribün organizasyonlarında Orta Çağ'ı kapatıp, Yeni Çağ'ı açtı... TT Arena, ev sahipliği yaptığı ilk Avrupa sınavında anlatmaya kelimelerin kifayetsiz kalacağı müthiş bir şölene şölene tanıklık etti. G.Saray-Braga maçının ilk düdüğünden hemen önce başlayan şovda Fatih Sultan Mehmet'in İstanbul'u fethi tasvir edildi. Fatih'in şaha kalkmış at üzerindeki görüntüsü ortaya çıktığında statta müthiş bir coşku yaşandı, şölen tüm Avrupa'da gecenin en çok konuşulan konusu oldu.
MİSAFİRLER HAYRANLIKLA İZLEDİHafızalardan silinmeyecek şov sırasında karşı tribünlerde de kartonlarla Avrupa haritası oluşturulup, "Re-conquest of Europe" (Avrupa'nın yeniden fethi) yazılı pankart açıldı. Tribünlerde dikkat çeken bir başka pankart da "Return of tha king" (Kralın dönüşü) yazılı olandı... Bu arada dün de Cimbom'u yalnız bırakmayan taraftarı, 52 bin kişilik TT Arena'yı tamamen doldurdu. 35 bin TL'lik harcama ve 2 haftalık bir çalışmanın eseri olan müthiş şölen, az sayıdaki Bragalı ve yabancı basın mensupları tarafından da ilgiyle izlendi.
TARAFTAR ÇILDIRDIÖne geçtikten sonra G.Saray'ın hızlı oynama çabalarını engellemeye çalışan Braga'lı futbolcuların zaman çalma teşebbüsleri tribünleri kızdırdı. Topu oyuna sokmakta geç davranan ve yerde kaldıklarında sakatlık olduğu gerekçesiyle kalkmayan Braga'lı oyuncular, sık sık oyunun duraklamasına neden oldu. Özellikle maçın son bölümlerinde zaman çalma çabaları artarken, Galatasaray taraftarları ıslıklarla durumu protesto etti.
ÖZEL STİL İŞE YARAMADIG.Saraylı Burak, Eboue ve Aydın, Braga maçına yeni imajlarıyla çıktı. Burak saçlarını 3 numaraya vurdururken, kafasının yanına da iki çizik attırdı. Uzun saçlı Ay dın da 3 numara kestirdiği yeni saçlarıyla en radikal değişimi yaptı, Eboue de çizik attırdı.
TRİBÜNLERDE BOND GÜZELLİĞİBraga karşılaşmasını dört güzel bayandan oluşan ünlü müzik grubu Bond da izledi. Yapı çözüm şirketi Knaauf'un davetlisi olarak Türkiye'ye gelen Bond, karşılaşmayı 2014 numaralı locadan takip etti. Londra 2012'nin açılış töreninde konser veren grubun, 3-7 Ekim tarihleri arası Türk dinleyicileri ile buluşacağı belirtildi.
