Galatasaray'da Felipe Melo mutluluğu yaşanıyor. Geçtiğimiz yıldaki şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Brezilyalı futbolcu bir yıl daha Galatasaray forması giyecek. Yılın hikayesine dönen Melo transferinde iyi haber dün gece yarısı geldi. Galatasaray, Melo'yu bir yıl daha kiralama konusunda Juventus ile anlaştı. Uzun zamandır gerek Melo ile gerek Juventus ile görüşmelerini sürdüren sarı-kırmızılı yönetim ilk etapta sambacının bonservisini almak istemişti. Ancak Juventus, bonservis için 13 milyon euro talep etmişti. Sarı-kırmızı kulüp ise uzun pazarlıklar sonrası İtalyan ekibine 6 milyon euro önermiş, senelik 3.5 milyon euro alan Melo'dan da ücretinde indirim istemişti. Juventus ise 8 milyon euro'ya kadar inmişti. En son görüşmede ise Melo'nun menajeri imza parasını artırınca ipler kopmuştu.
ÜNAL AYSAL'IN ÜLTİMATOMU İŞE YARADI, İŞ BİTTİToplam maliyeti 30 milyon euro'yu bulacak olan Melo için önceki gece başkan Ünal Aysal, "Bonservisini bu şartlarda almamız mümkün değil.
Kiralama izin teklif yaptık. Artık cevap bekliyoruz" demişti. Dün Juventus'tan cevap geldi. İtalyan ekibi, 1.5 milyon euro karşılığında Melo'yu bir yıl daha kiralık olarak satın alma opsiyonuyla Cimbom'a verdi. Geçen sezon 3.3 milyon euro alan Brezilyalı'ya 2.9 milyon euro yıllık ücret ve maç başı da 20 bin euro ödeneceği belirtiliyor. Aslan'ın bu transferi bugün resmen açıklayacağı ve Melo'nun İstanbul'a gelerek takıma katılacağı vurgulandı.
YÖNETİME DESTEKG.Saray eski başkanlarından Alp Yalman, yönetimin Melo'nun bonservisini almayarak doğru bir hamle yaptığını belirtti. Yalman, "Sayın Ünal Aysal ne yapacağını biliyor. Kararlı, mantıklı ve kontrollü" dedi.
