TERİM'LE KONUŞMADIKTakımda kalıp kalmayacağı çok tartışılan Arda Turan, Galatasaray'dan fedakarlık beklediğini söyledi. Star TV'de katıldığı programda soruları yanıtlayan yıldız oyuncu, "Ben Galatasaray'ın sözleşmeli oyuncusuyum. Ama ben nasıl fedakarlıkta bulunuyorsam, kulübüm de bulunmalı... Fatih Terim'le baba-oğul ilişkimiz var. Şu an hocam çok yoğun. Biraz rahatlayınca konuşacağız onunla karşılıklı olarak" dedi. En ciddi teklifi Atletico Madrid'den aldığını kaydeden Arda, Chelsea'nin kendisi için 'Drogba+7 milyon pound' verdiği yönündeki haberlere ilişkin "O kadar etmem" diye konuştu.
ALEX BENDEN DAHA İYİBaşarılı futbolcu, bir ara kendisiyle ilgilenen F.Bahçe'yle ilgili ise şunları söyledi: "Hayat şartları neyi gerektirir bilmiyorum, büyük laf etmek istemiyorum ama Allah bana Fener forması nasip etmesin. Her rakibe saygı duyarım ama F.Bahçe'ye gidecek kadar profesyonel değilim. Ben G.Saray'a çok yakıştığımı düşünüyorum. Bazı arkadaşlar da F.Bahçe'ye yakışıyor. G.Saraylı Arda olarak kalmak istiyorum." Kaptan Arda, geçen sezonun yıldızı olan Alex'i övmeyi de ihmal etmedi: "Kendimi kimse ile kıyaslamam ama 'Alex mi, ben mi?' diye sorulursa 'Alex' derim. Bireysel yetenekleri üst düzey olan bir oyuncu."
ARDA TURAN'DAN İNCİLERSİNEM DAHA GÜZEL* Geçen sezondan dersler çıkardık. Düşme korkusu hiç yaşamadık. Formamızı koysak zaten bu kadar puan alırdık.
* Ben sütten çıkmış ak kaşık değilim benim de mutlaka hatalarım vardır.
* Ülkeme hizmet ediyorum. Bundan daha büyük ne olabilir.
Saygıyı hak etiğimi düşünüyorum.
* Benden daha pahalı arabası olan arkadaşlarım ve ağabeylerim var. Ama hep benimki gündeme geliyor.
* Bu ülkede kendi milli takımında oynadığım için eleştirilir hale geldim.
* Gerets'in zamanında çok iyi oynuyordum ama beni kadroya almıyordu.
* Sinem, Victoria'dan güzel ama ben Beckham'dan yakışıklı değilim. Böyle bir karşılaştırma yapılmamalı.






