Başarı gelmedi
G.Saray eski Başkanı Faruk Süren'den gündemi sarsacak açıklamalar. Lig TV'ye konuşan Süren, G.Saray kulübünde mutsuzluğun hakim olduğunu dile getirdi. Çok maliyetli bir kadro kurulmasına rağmen başarının gelmediğini vurgulayan Süren, Rijkaard'ın da memnun olmadığının altını çizdi.
'Ben bilirim' yanlışSüren, "Bence Rijkaard iyi bir teknik adam. Ondan verim alınmalı. Bana göre Rijkaard mutsuz. Bir kere ailesi burada değil. Bu onu etkiliyor. Kulüpte şu anda bizler-sizler diye ayrım var. Tenkit edenlerle diyalog kurulmuyor. 'En iyisini ben biliyorum' felsefesi yıkım getirir" diye konuştu.
Beşiktaş kardeşimiz
Ligin durumuyla ilgili yorum yapan eski başkan, "G.Saray, Fener'e 6 puan vermiş. Bitti. Ama hâlâ şans var şampiyonluk için kağıt üzerinde. Bizim zaten bütün maçlarımızı kazanmamız lazım. Beşiktaş bizim kardeş takım gibi şu anda. Onların alacağı neticeler çok etkiler G.Saray'ı" ifadesini kullandı.
Yıldırım'ı kutladım
Mahmut Özgener'in F.Bahçe'nin Şampiyonlar Ligi final maçına gitmesine de değinen Süren, "Ben de giderdim. Ben kaybedilmesine rağmen tebrik ettim zaten Aziz Yıldırım'ı. Son derece başarılı bir tabloydu. Futbol Federasyonu başkanının da oraya gitmesi gocunulacak bir durum değil" dedi.





