EMRE BELÖZOĞLU, RESMEN F.BAHÇE'DEKanarya, Atletico Madrid'e giden milli yıldızı 2.5 yıllığına tekrar renklerine katarken, "Bir gün dilekler gerçek olur" dedi. Emre, jübilesini F.Bahçe'de yapmak istediğini söylemişti
350 BİN EURO ÖDENDİFenerbahçe, Emre Belözoğlu'nu 2.5 yıllığına yeniden renklerine bağladı. Geçen sezon sözleşmesi biten ve bonservis bedeli olmadan Atletico Madrid'e transfer olan milli futbolcu, yaklaşık 7 aylık ayrılığın ardından yuvaya geri döndü. Belözoğlu'nun transferi için Atletico Madrid'e 350 bin euro bonservis bedeli ödeneceği açıklandı. Sarı-lacivertli kulüp resmi internet sitesinden "Bir gün dilekler gerçek olur" başlığı altında duyurduğu Emre Belözoğlu transferi için "Yuvana hoşgeldin" açıklamasını yaptı.
SAHADAKİ RUHUMUZ
5.2 MiLYON EURO ALACAKSarı-lacivertli takımla 2.5 yıllık sözleşme imzalayan Emre Belözoğlu'na ödenecek ücret borsaya bildirildi. Buna göre yıldız oyuncu bu sezon sonuna kadar 1 milyon 200 bin euro alacak. Emre'ye diğer iki sezon için ise 2 milyon euro garanti ücret ödenecek. Belözoğlu ayrıca her sezon maç başına 20 bin euro kazanacak.
