KAZANACAĞIMIZI BİLİYORDUKFenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, AE Limassol karşısında gruptan çıkma adına çok değerli bir galibiyet elde ettiklerini belirtirken, "Maçtan önce ne düşündüysek maçta onu gerçekleştirdik. Önce rakibi durdurduk, sonra vurduk! Gol yemezsek kazanacağımızı çok iyi biliyorduk. İkinci yarıdaki oyunumuzla zafere uzanan taraf olduk" yorumunu yaptı.
İŞİMİZİ DAHA DA KOLAYLAŞTIRDIKM'Gladbach'tan sonra AE Limassol'un da deplasmanda yenmeyi başardıklarını ifade eden sarı-lacivertli teknik adam, "Grupta kalan 3 maçımızdan 2'sini kendi evimizde oynayacağız. Kağıt üstünde baktığımızda işleri kolaylaştırdık ancak böyle düşünmeyeceğiz. Kolay maç diye bir şey yok. Ancak şunu söyleyebiliriz; gruptan çıkmaya artık çok yakınız" diye konuştu.
Volkan Demirel, yaptığı 4 önemli kurtarışla Fenerbahçe'nin Kıbrıs Rum Kesimi'ndeki muhteşem zaferinde büyük pay sahibi oldu. Kanarya, grupta elde ettiği iki galibiyeti de deplasmanda aldı.
