F.Bahçe Grundig, Çanakkale'de oynanan Aroma Erkekler Ligi Play-off maçında Arkas'ı 3-0 yendi. Sarı-lacivertli ekip Süper Kupa ve Türkiye Kupası'ndan sonra bu sezon 3. şampiyonluğuna ulaştı.
F.Bahçe müzesine bir kupa daha koydu. F.Bahçe Grundig, Çanakkale Anafartalar Spor Salonu'nda düzenlenen Aroma Erkekler Voleybol Ligi Playoff serisinin 3. maçını 3-0 kazanarak üst üste 3. şampiyonluğa ulaştı. Kupalara ambargo koydu
F.Bahçe bu sezon Süper Kupa ve Türkiye Kupası'ndan sonra lig şampiyonluğunu da kazandı. Sarı-lacivertliler son 5 yılda 4. kez ligi mutlu sonla bitirdi. F.Bahçe'nin yıldızı Ivan Miljkovic, "Turnuvanın
en değerli oyuncusu" seçildi.
F.Bahçe Grundig ve Arkas Play-Off'ta birer galibiyet almıştı. Dünkü maçı kazanan şampiyon olacaktı. F.Bahçe mutlu sona ulaştı. Sarı-lacivertli takıma kupayı Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık verdi.




