AYKUT Kocaman basın mensuplarıyla yaptığı sohbet toplantısında, "G.Saray maçını kafamızda oynamaya başladık" dedi. Genç teknik adam, "G.Saray'ı ne bulunduğu konum itibarıyla küçümsüyor ne de kendimizi büyük görüyoruz. Kazanılması bir maça çıkıyoruz" diye konuştu. Favori gösterilmelerini konumları dışında oynadıkları futbolla da hak ettiklerini belirten Kocaman, "Kaybedecek bir şeyi olmayanlar tehlikelidir" diyerek korkusunu da dile getirdi.
G.Saray derbileri şölendirG.SARAY'da derbiye çıkacak 11'den 7-8 oyuncuyu tahmin edebildiğini ancak 3-4 futbolcuda tereddütleri olduğunu da belirten Kocaman şunları söyledi: "G.Saray maçları F.Bahçeliler için bir şölendir. Sadece benim ve oyuncularımın kafasında değil tüm F.Bahçeliler'in kafasında derbi başladı. Kağıt üstündeki görüntüyü sahaya yansıtıp şampiyonluk yolunda yürüyeceğiz. Kazanırsak şansımız yüzde 10 daha artar. Her sonuca hazır olarak gideceğiz." Üstünlüğümüz var
Futbolcular değişti"İLK yarıdan farklı bir çalışma programımız yok. İdmanlar aynı, teknik ve taktik aynı. Sadece futbolcular 'bireysel olarak başarı gelmiyor, kenetlenmeliyiz" dediler. Fark burada. İşler kötü gittiğinde reaksiyon oluyor. İkinci yarıdaki performanslarıyla oyuncular şampiyonluğu ne kadar istediğini gösterdi."
Hocalığı öğreniyorum"KAYSERİ ve G.Saray maçlarında teknik direktörlük anlamında ciddi hatalar yaptım. Antrenörlüğe başladığım ilk gün ile şu an arasında büyük fark var. Bazı şeyleri yaşayarak öğreniyorsunuz. Bilgiye artık çok çabuk ulaşılabiliyor. Yerli hocaların yabancılardan hiç de aşağı kalmadığı görülüyor."








