Daha çok motivasyon istediBursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Sivasspor galibiyeti sonrası takımın iyice havaya girdiğine dikkat çekerek, "Artık her maçımız final. Basit hatalar yapmazsak ikinci şampiyonluk bize çok yakın. Futbolcularım tamamen maçlara motive olmalı" diye konuştu.
Volkan çok önemli oyuncuUzun süredir yedek bekleyen Volkan Şen'in Sivas maçının ikinci yarısında oyuna girdikten sonra takıma canlılık getirdiğini ifade eden Sağlam, "O çok önemli bir oyuncu. Sorunlarından sıyrıldı. Bundan sonra oynayacak" dedi. Eskişehir maçının hazırlıkları da başladı.
Bölükbaşı övdüBursaspor Kulübü Genel Sekreteri Recep Bölükbaşı, zirvedeki yerlerini bırakmamaya kararlı olduklarını belirtti ve ekledi: "Son şampiyonuz bu sezon da yine şampiyon olacağız." Bölükbaşı, Sivasspor karşılaşmasında tribünlerin mükemmel olduğunu da ifade etti.

