ŞANSI DEĞERLENDİRDİSon 4 maçtır galibiyet yüzü görmeyen Beşiktaş'ı hayata döndüren isim Mustafa Pektemek oldu. Mersin İdmanyurdu deplasmanıyla birlikte bu sezon ligde ilk kez 11'de forma giyen genç forvet, 19. dakikada ağları havalandırarak Kara Kartal'ı havalandırdı. Siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Carvalhal, dün Edu'nun yerine Mustafa'ya forma verdi.
63'TE OYUNDAN ÇIKTIBu sezon ligde 5 maçta forma giyen ancak hepsinde sonradan oyuna giren Mustafa, 3-1 kazandıkları Ankaragücü maçında ağları havalandırmıştı. Dün ise Simao ile Hilbert'in duvar pası sonrasında Hilbert yerden ceza sahasına ortasını yaptı. Topla buluşan Mustafa köşeye düzgün bir vuruşla Mersin'i avladı. Başarılı futbolcu 63'te yerini Holosko'ya bıraktı.
* Ligde geride kalan 7 haftada toplam 8 gol atan Beşiktaş'ta en golcü iki oyuncudan biri 2 gol ise Mustafa oldu. Diğer isim de yine iki gol sahibi Sidnei.





