ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ
Aykut Kocaman değişti
Aykut Kocaman'da değişiklikler görüyorum. Ali Şen'in F.Bahçe'den kovduğu zamanki gibi değil... Aragones'i göndermek, yanına ülkücüleri alıp Kayseri'den Mehmet'i getirmeye benzemez


_ Fenerbahçe, Daum ile anlaştı ama halen açıklama yapılmadı, sözleşme imzalanmadı. Aragones'in henüz gönderilememesiyle ilgili neler söyleyeceksiniz?
Aragones'i doğru dürüst göndermezlerse Beşiktaş'ın başına gelen Del Bosque olayı, Fenerbahçe'nin başına gelir. Aragones de Fenerbahçe'ye çok pahalıya mal olur. Aziz Yıldırım sallamaya gelince çok kolay sallıyor ama iş bitirmeye gelince ortada yok. Aragones'i göndermek yanına ülkücüleri alıp Kayseri'den Mehmet Topuz'u getirmeye benzemiyor. Aragones'i FIFA'nın kuralları içinde gönderebilirsin, ülkücüleri kapısını göndererek değil!.. Ne demek istediğimi Aziz Yıldırım gayet iyi anlıyordur herhalde... Aragones'i doğru dürüst göndermeden de Daum'u açıklayamazlar, imza attıramazlar. Başları FIFA ile derde girer çünkü.

_ Aykut Kocaman, Fenerbahçe'de sportif direktörlük görevine getirildi. Sportif direktörlük, teknik direktörün de üstünde bir makam. Sistem Fenerbahçe'de nasıl işleyecek?
Avrupa'da var bu. Mesela Real Madrid'in sportif direktörü Valdano. Adamın yetkileri içinde Real Madrid'e teknik direktör bulmak, teknik direktörü azletmek de var. Sportif direktör bu... Ama Fenerbahçe'nin sportif direktörünün Aziz Yıldırım olduğunu bütün dünya biliyor!..

DÜNYA BİLİYOR
Aziz Yıldırım elini bu işten çekerse, Aykut Kocaman o zaman başarılı olur. Ama benim bildiğim Aziz Yıldırım katiyen bu işten elini çekmez çekmeyeceğini ilan da etti. Kongrede, biliyorsun, "Bu yıl soyunma odasına da gireceğim" dedi. Soyunma odasına girince 'Daum ile Aykut Kocaman ne yapacaklar' ben çok merak ediyorum!

_Kocaman'ın bu zamana kadar olan çizgisine bakınca Yıldırım ile çok fazla anlaşamazlarmış gibi görülüyor.
Aykut Kocaman'da son zamanlarda önemli değişiklikler görüyorum. Ali Şen'in Fenerbahçe'den kovduğu zamanki Aykut Kocaman değil. O da sanki bir takım hesaplar yapmış bu işi kabullenirken! Yoksa bu koşullarda gelmesi ilginç. Fenerbahçe'nin başkanı kongrede "Bu sene takıma da müdahale edeceğim, soyunma odasına da gireceğim" dedikten sonra hâlâ Aykut Kocaman'ın sportif direktörlük görevini kabullenmesi ilginç. Aykut Kocaman sportif direktörse, teknik direktörlük kararını Aykut Kocaman vermeli. Aragones'in gitmesinde, Daum'un gelmesinde Aykut Kocaman'ın kocaman da değil minnacık bir katkısı var mı? Bana kalırsa salla başını, al maaşını, oturacak Fenerbahçe'de.

_Bir takımda başarılı olduktan sonra Fenerbahçe'ye teknik direktör olarak gelse daha iyi olmaz mıydı?
Onu denedi, olmadığını gördü. Bir de bunu deneyecek. 'Yan kapıdan gireyim bakalım' dedi. Sivasspor'da Bülent Uygun aşağı yukarı bu statüdeydi. Sene ortasında teknik direktör şutlanınca o dönemde de Sivas'ı iyi bilen bir adam bulmak zor olunca, Bülent'e "Biz hoca bulana kadar sen bu işin başına geç" dediler. Bülent menajerlikten, sportif direktörlükten takımın başına geçti. Başarılı da olunca kaldı. Aykut'un da benim kafamdaki hesabı bu!.. 'Daum 10. haftada gider. O dönemde iyi bir hoca bulamayacakları için görev bana kalır. Ben de Fenerbahçe'yi nasıl yönettiğimi o zaman gösteririm" diye düşünüyor. O zaman da Daum'a yardımcı mı olur, Daum'un altını mı oyar onu da bilemiyorum!

-DEVAMI YARIN-






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Fener'e almazdım   / 16-06-2009
 Şener yanlış yaptı   / 10-06-2009
 Fener'i de satar   / 09-06-2009
 Sokaklar boştu   / 03-06-2009
 Kötünün iyisi   / 02-06-2009
 Kötüye gider   / 27-05-2009
 Korkak Denizli   / 26-05-2009
 Ligi Allah korudu   / 20-05-2009
 Beşiktaş avantajlı   / 19-05-2009
 Barışmaları zor   / 14-05-2009
 
 
Polat'ı yaralar
Aykut Kocaman değişti
Beşiktaş'ın beyazı gitti karası kaldı
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
34.HAFTA
Hacettepe 0 Kocaeli 4
İ.B.B. Spor 0 Bursa 1
Trabzon 1 Fenerbahçe 2
Konya 3 Ankaraspor 0
Antalya 1 Ankaragücü 0
G.Birliği 0 Kayseri 4
Gaziantep 1 Eskişehir 1
Galatasaray 2 Sivas 1
Denizli 1 Beşiktaş 2
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital