ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ
Ligi Allah korudu

* Başbakan'ın Kasımpaşa için müdahalesi mi kolay yoksa İzmirli Mahmut Özgener'in mi!
* Karşıyaka'nın elenmesine, Karşıyaka dışında kalan bütün İzmirliler sevinmiştir...
* Karşıyaka taraftarının toparlandığını düşünüyordum ama olayları görünce "İyi ki gelmemişler" dedim.

_Manisa ve Diyarbakır'ın ardından Kasımpaşa, Süper Lig'e yükselmeyi başardı. Kasımpaşa'nın iki Ege ekibini saf dışı bırakarak Süper Lig'e çıkmasıyla ilgili neler söyleyeceksiniz? Siyaset karıştığı şeklinde eleştiriler var.
Palavra, geçiniz.
Hele bugün Türkiye'nin içinde bulunduğu koşullarda futbol maçının sonucunu soracak hali dahi olmayan Başbakan'ın, hele de fanatik Fenerli olduğu bilinen Başbakan'ın, Kasımpaşa için müdahalesi mi daha kolay, yoksa İzmirli, Altay kulübü başkanlığı yapmış Federasyon Başkanı Mahmut Özgener'in müdahalesi mi daha kolay!.. Benim köşemde çıkacak bir yazıya ben mi etkili olurum, Sabah Genel Yayın Yönetmeni Erdal Şafak mı etkili olur? Benim köşem, bana ait. Futbol da Mahmut Özgener'in sorumluluğunda. Mahmut Özgener arka arkaya iki İzmir takımı elenirken, müdahale etmeyecek de bunlara karışacak vakti olmayan üstelik de Kasımpaşa'da doğmuş olmanın dışında Kasımpaşa ile alakası olmayan Erdoğan mı müdahale edecek! Üstelik de kendi oynadığı takım İETT; kalbindeki takım Fenerbahçe. Bunlar dedikodu yaratmak isteyenlerin, olay yaratmak isteyenlerin çıkardıkları laflar. Ayrıca Karşıyaka futbol oynadı da hakemler mi engelledi?

_İzmir'de futbol bu kadar sevilirken, köklü takımlar varken niye Süper Lig'e çıkabilecek bir takım oluşturulamıyor?
Bizim Kilis'te bir laf vardır: Akrabanın, akrabaya ettiğini akrep akrebe etmez!.. Buradaki 'akraba' kelimesinin yerine 'İzmir'i' koyabilirsin. İzmirlinin, İzmirliye ettiğini, akrep akrebe etmez. Onlar birbirlerini sokmaktan bir yere gelemiyorlar. Maç sonrası 'Karşıyaka elendi' diye Karşıyaka dışındaki bütün İzmir bayram etmiştir.

HABERİ KESTİLER
Ama maçın sonuna baktığım zaman Karşıyaka'nın kazanmamasından memnun oldum. Çünkü Karşıyaka'da değişen bir şey yok. Karşıyaka, Türkiye'nin en holigan taraftarına sahip. Bir zamanlar holiganizmi dünyaya yayan Liverpool ne ise Karşıyaka oydu. Ben biraz toparlandıklarını zannediyordum ama maç sonunda saha içine girmelerini ve çıkardıkları olayları görünce, "İyi ki gelmemişler" dedim. İzmir'de, Halkapınar'da çok daha vahim olaylar olabilirdi. 'Süper Lig'i Allah korudu' diye düşünüyorum. Bu arada da inanamadım; sahada tam olaylar başladı, D-Smart yayını kesti. Canlı yayıncılık haberdir. Haberi kestiler. Bu nasıl televizyonculuktur, bu nasıl haberciliktir. Yani sen bir normal kanal olursun da o maçın ardından çok önemli bekleyen programlar vardır da mecbur kalabilirsin; hayır. Adı spor olan bir kanal, spor kanalı, bütün Türkiye'nin ilgisini çeken bir maçı naklen yayınlıyor, o sırada Lig TV'deki bütün yayınlar da bitmiş, futbolseverlerin hepsi o maça dönmüş ve ortalık karışmış, yayını kestiler. İnanamadım! Türkiye'deki televizyonculuğun, habercilik anlayışının geldiği yere bak. Allah'tan lig maçlarını D-Smart vermiyor. Televizyonculukla uzaktan yakından haberleri yok.






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Beşiktaş avantajlı   / 19-05-2009
 Barışmaları zor   / 14-05-2009
 Son sprinti yok   / 13-05-2009
 Tersine dönebilir   / 12-05-2009
 Polat seyretti   / 06-05-2009
 Fener teşvik almış!   / 05-05-2009
 Çok yıprandı   / 29-04-2009
 Uyutma taktiği   / 28-04-2009
 Nasıl savunur!   / 22-04-2009
 İki büyük günah   / 21-04-2009
 
 
Ligi Allah korudu
Hayret ve dehşet içinde izledim
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
32.HAFTA
Ankaragücü 1 Beşiktaş 3
İ.B.B. Spor 0 Kayseri 0
Trabzon 1 Bursa 0
Konya 1 Eskişehir 2
Denizli 2 Ankaraspor 0
Galatasaray 2 G.Birliği 1
Gaziantep 5 Kocaeli 2
Antalya 1 Fenerbahçe 1
Hacettepe 1 Sivas 2
33.HAFTA
Ankaraspor Antalya
Eskişehir Trabzon
Bursa Gaziantep
Kayseri Hacettepe
Sivas G.Birliği
Ankaragücü Denizli
Beşiktaş Galatasaray
Fenerbahçe Konya
Kocaeli İ.B.B. Spor
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital