ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ
İki büyük günah

* Baros-Yaser değişikliğinin nedenini merak ediyorum. Bu kadar saçma bir değişiklik yapan bir hocanın G.Saray'da ne işi var!
* Bülent Korkmaz ve Adnan Polat'ın iki affedilmez günahı var. Korkmaz, Skibbe'yi aratıyor, Polat da Özhan Canaydın'ı
* Baros mecbur kalmadıkça şut atmayan, gol atmayı değil, penaltı almayı düşünen bir kafaya sahip. Bu düşüncede olduğu sürece işe yaramaz

_Korkmaz'ın, Galatasaray'ın şiddetle galibiyete ihtiyacı olmasına karşın Belediye karşısında tek forvetle sahaya çıkmayı tercih etmesini nasıl yorumluyorsunuz?
Korkmaz futbolu bilmiyor. Galatasaray'ı yönetecek potansiyeli de yok. Buna artık kesin olarak kanaat getirdim.
Bana mesela bir izah etsin Milan Baros- Yaser değişikliğinin sebebini!.. Bu değişikliğin sebebi nedir? Yaser'i alırken neyi düşünüyordu, o sırada Galatasaray 1-0 galip. Yani skoru artırmayı düşünüyorsan yapılacak değişiklik Milan Baros-Yaser değişikliği mi? Ya da skoru korumayı düşünüyorsan yapılacak değişiklik Milan Baros-Yaser değişikliği mi? İnanılacak gibi değil!.. Bu kadar gereksiz, bu kadar anlamsız, bu kadar lüzumsuz bir değişikliği yapabiliyor. Sanki Yaser babasının oğlu, 'girsin de prim kazansın' diye. O zaman bu değişikliği 30 saniye kala yap anlayayım. Bu kadar saçma bir değişiklik yapan bir hocanın Galatasaray'ın başında ne işi var çok merak ediyorum. Yani Lincoln geziyor, Kewell'ın 60. dakikadan sonra gezdiği herkes tarafından biliniyor. Bu adamlar hâlâ sahada dururken, Milan Baros'u çıkarıp, Yaser'i alıyor; neyi hedefliyor bana bir anlatsın. Ben futboldan anlamıyorum, kafam da kalın, bana bir anlatsın. Desin ki Bülent, 'Kardeşim Hıncal, sen bu işten zerre kadar anlamıyorsun. Bunun sebebi şudur!..'
Geçen maç girer girmez kendini attırmış, takımı 10 kişi bırakmış Yaser'den ne bekliyor!.. Neresinden bakarsan bak adamın yaptığının bir açıklanır tarafı yok. Bir doğru yapıyorsa tesadüftür.

_Semih'in oynamasını da bir tesadüfe bağlamak gerekiyor herhalde. Korkmaz, savunmada Kewell dahil çok alakasız oyuncular oynattı ama Belediye maçına kadar Semih'e şans vermeyi düşünmedi!..
Ne kadar anladığı ortaya çıktı. Semih gösterdi ona!.. Ne saçma sapan adamları oynattı. İşte buyurun. Tahmin ediyorum bu sezon sonunda Bülent Korkmaz'ın işi biter. Bitmezse Adnan Polat biter zaten. Adnan Polat'ın bu senenin sonunda iki kişiyle bağını kesmesi lazım. Biri Adnan Sezgin, diğeri Bülent Korkmaz. Bu değişiklikleri yapamazsa Adnan Polat, Galatasaray'da başkan kalamaz.

TUGAY'DAN KÖTÜ
_Bu noktada Skibbe'yi sevgiyle anmak gerekiyor herhalde. Skibbe'nin, 21 haftalık döneminde 43 gol atıp 2.05'lik gol ortalaması yakalayan Galatasaray'ın Korkmaz ile gol ortalaması bire düştü.

Bülent Korkmaz ile Adnan Polat'ın iki affedilmez günahı var. İncil'de var ya Tanrı'nın affetmediği 7 günah. Bunların da affedilmez iki günahı var. Bülent Korkmaz, Skibbe'yi aratıyor, Adnan Polat da Özhan Canaydın'ı aratıyor.

_Sağlık sorunlarını atlatan Canaydın'ın önümüzdeki kongrede yeniden aday olabileceği ifade ediliyor. Canaydın geri dönmeli mi?
Sağlığıyla ilgili haberleri çok büyük mutlulukla alıyorum. Çünkü ben Özhan'ı çok severim. İnsan olarak çok severim ama geri dönerse hem sağlığına, hem Galatasaray'a ihanet eder. Bunu aklından dahi geçirmesin, ailesi şiddetle önlesin. Çünkü Özhan'ın eleştiriye tahammülü yok. Tansiyonu 40'a çıkıyor. Böyle bir hastanın bu tür öfke nöbetlerine tahammül etmesi mümkün değil. Sakın ha!..

_Milan Baros kritik goller atmaya devam ediyor. Belediye karşısında takımını galibiyete taşıyan Çek oyuncu, 19. golüne ulaştı. Baros'u nasıl buldunuz?
Yaramaz. Milan Baros benim nazarımda makbul bir futbolcu değil. Ben Galatasaray'da tutmam Milan Baros'u. Galatasaray'ın iyi top oynaması isteniyorsa Baros ve Barış'ın gitmesi lazım. Barış, Tugay'dan kötü oldu inanamıyorum. Aldığı her topta geriye dönmeyi, etrafında bir tur atmayı ve oyunu geciktirmeyi marifet zanneden bir adama Galatasaray'da göz yumuluyor. 'Ne yapıyorsun hemşehrim!' denmiyor. Futbol zamanlama, tayming ve hız meselesi. Galatasaray'la oynayan yabancı takımları düşünün. Hiçbirinin 10 para eder bir futbolcusu yok fakat bütün özellikleri topu hızla oyuna sokmaları ve Galatasaray'ı darmadağın etmeleri. Galatasaray'ın topu hızla hücuma çıkarması yasak. Çünkü Barış kardeşim topu alacak, etrafında dönecek ve geri pas verecek. Milan Baros da mecbur kalmadıkça şut atmayan, gol atmayı değil penaltı almayı düşünen bir kafaya sahip. Bu kafada olduğu sürece de Galatasaray'a yaramaz. Şu anda Galatasaray'daki golü 30 olurdu. Kendini yere atacağına topa vurmayı tercih etseydi.

_Hakemlere çok fazla itiraz ediyor. 28 haftada tam 9 sarı kart gördü.
Sağlam bir hakemle her maçta ikinci sarıdan, kırmızı kart görür. Hem itirazdan, hem de hakemi kandırmaktan. Milan Baros benim için makbul bir golcü değil.

_Haftalardır suskun olan Nonda oyuna girdikten sonra Galatasaray'a hareket getirdi, Baros'un golünün de asistini yaptı.
Koyunun olmadığı yerde Abdurrahman Çelebi!.. Koca bir sezon yatacaksın sonra bir asist yapacaksın!.. Geçiniz. Galatasaray'ın hücumda iyi adamlara ihtiyacı var.






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Yıldırım'ın vicdanı rahat mı!   / 15-04-2009
 Baş suçlu hakem   / 14-04-2009
 Terim'i tüketiyor   / 09-04-2009
 Polat geç kaldı   / 08-04-2009
 Burası dağbaşı mı?   / 07-04-2009
 İş işten geçti   / 01-04-2009
 Bu Terim olamaz!   / 31-03-2009
 Tümer niye yok?   / 25-03-2009
 G.Saray'lı değilmiş   / 24-03-2009
 Gol atması şart   / 18-03-2009
 
 
İki büyük günah
Sivas'ı bitirdiler
Üç büyük ihanet
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
28.HAFTA
Trabzon 2 G.Birliği 0
Konya 0 Sivas 0
Ankaraspor 1 Fenerbahçe 0
Antalya 2 Kayseri 1
Denizli 3 Kocaeli 2
Gaziantep 0 Hacettepe 0
Ankaragücü 3 Eskişehir 2
İ.B.B. Spor 0 Galatasaray 1
Beşiktaş 0 Bursa 0
29.HAFTA
Hacettepe İ.B.B. Spor Cumartesi 14:00
Sivas Trabzon Cumartesi 16:15
Fenerbahçe Ankaragücü Cumartesi 20:00
Kayseri Konya Pazar 14:00
Bursa Denizli Pazar 14:00
Kocaeli Antalya Pazar 14:00
G.Birliği Gaziantep Pazar 14:00
Eskişehir Beşiktaş Pazar 16:15
Galatasaray Ankaraspor Pazar 20:00
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital