01 Temmuz 2015 | Çarşamba

Ba aranmaz!

Farklı kültür ve düşünceye sahip yabancı teknik direktörlerle çalışmak çok zor. O yabancılar ki, geldikleri ülkenin havasına, kültürüne, örf ve adetlerine, yiyeceklerine alışmaları için belli bir sürenin geçmesini isterler.
Beşiktaş, bu konuda çok şanslı. Bizden biri olan Şenol Güneş ve yardımcısı Tamer Tuna, Beşiktaş'ta rahat bir çalışma ortamı bulacaklar. Ayrıca bu iki teknik adam, ligi ve rakiplerini çok iyi tanıyor, biliyorlar.
Şenol Güneş'in bir başka avantajı; Beşiktaş'ın oturmuş bir kadroya ve de altyapıya sahip olması. Dahası; Beşiktaş, iyi futbol oynayan bir takım. Gençlere önem veren Şenol hoca, Beşiktaş'ın altyapısında bir dolu yetenekli, umut veren genç oyuncular bulabilecektir.
Yeni sezonda altyapıdan alınan gençleri A takımda oynarken görebiliriz.

Atınç'ı satmak doğru değil
Şenol Güneş'in, 2002 Dünya ve Dünya Konfederasyon Kupası'nda Türkiye'ye üçüncülük kazandırması taraftarları büyük beklentilere sokmakta. Bu beklenti elbette öncelikle lig şampiyonluğudur.
Zorlu geçeceği kesin olan lig maratonunda hedefi vurmak bir patlama yapmaya bakar. Bu patlama; takımı havaya sokar, futbolcuların motivasyonunu güçlendirir.
Burak Yılmaz'ı Türk futboluna Trabzonspor'dan kazandıran, Bursaspor'a alkışlanan futbol oynatan Güneş, Beşiktaş camiasının beklentilerini gerçekleştirecek deneyimi ile kendini kanıtlamış başarılı futbol adamıdır.
Şenol Güneş için Beşiktaş'ta yeni başarılara giden yol açıktır. Demba Ba'nın ayrılması bu yolu tıkamaz! Ömer Şişmanoğlu, Mustafa Pektemek, Cenk Tosun, Mitroglou; Demba Ba'yı aratmayacak golcülerdir.
Senegalli golcünün gidişiyle Beşiktaş zarar değil kar etmiştir! 13 milyon euro hatırı sayılır paradır. Savunma dökülürken Atınç Nukan'ın satılması ise büyük hatadır!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor