Dr. Gürkan Kubilay

Dr. Gürkan Kubilay

26 Nisan 2013 | Cuma

Hayal diyenlere

1- Resmen korkmuştu Jesus. En hızlı adamı Gaitan'ı kenarda bırakmış, daha az kullandığı Aimar ile başlamıştı.
2- Fenerbahçe muhteşem alan savunması yapıyor, rakibin hızlı hücum silahları Salvio ve Ola John doğru yerleşen Fener savunması karşısında pozİsyon bulamıyordu.
3- Buna karşın F.Bahçe Gökhan ve Ziegler ile kanatları çok iyi kullanıyor; Kuyt, Webo Sow hemen her pozisyonda tehlike yaratıyordu.
4- Rakip savunma Jardel ve Garay ile ağır kalıyor, sık sık faul yapıyordu.
5- Bana sorulan soru "Benfica mı kötüydü?" Cevabım netti;"Hayır Fenerbahçe çok iyi oynadığı için Benfica kötü gözüktü."

Helal olsun Kocaman
6- İlk yarıdaki direk ve kaçan penaltı bile ne oyuncuların ne de seyircinin moralini bozmamıştı. Takım da seyirci de fizikman güçlü, ruhen inançlıydı. İkinci yarının başında Cristian ve Sow ile bulunan pozisyonlar Fenerbahçe'nin bu güne kadar fazla yapamadığı ama bu gece iyi başardığı hızlı hücumların eseriydi.
7- Aslında duran toplarda rakiplerinin başına bela olan Benfica idi ama savunmada Cardozo'ya adım attırmayan Egemen kornerden golü buluyordu.
8- Arkasından gelen taktik değişiklikler Fener'i biraz arkaya yasladı. Ama takım ayakta kalmayı başardı.
Sonuç: Başından beri bu turnuvanın en akıllı futbolunu oynayan; teknik adamıyla, oyuncularıyla, camiasıyla Amsterdam'ı hak eden Fenerbahçe ikinci maçta Webo ve Mehmet Topal olmasa da hedefine ulaşacaktır.
Buna hayal diyenlere; 23 Kasım 2012'de "Fener UEFA'da yarı final oynar" diye yazdığımda da aynı hayalcilikle beni suçladıklarını hatırlatalım.
Helal olsun Aykut Kocaman, helal olsun futbolcular.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor