Dr. Gürkan Kubilay

Dr. Gürkan Kubilay

18 Nisan 2013 | Perşembe

Fener kupayı alır

Kadroya baktığımda gördüğüm bunun rotasyon falan değil, resmen değişim olduğuydu. F.Bahçe'de Krasic ve Stoch'un ilk 11'e beraber çıkacağı bir maç asla olmayacağı için bu gözle de izleyecektim.
Nerede ise tamamı farklı takımın ilk dakikalarda yerleşme hataları göstereceği kesindi. Öyle de oldu. Necati'yi orta yapan, Erkan'ı ise kafa atan oyun yapısına sokan Ersun Yanal, Fenerbahçe'yi kenardan vurmaya başladı. Birinci de olmadı ama ikincide Erkan, uzun süredir oynamamanın eksikliğini başlarda yaşayan Serdar'ın yanından atıverdi.
Bu tür maçlarda kötü oynayan takımlar ''enteresan gol atarlar'' diye düşünüyordum ki, Topal'ın ancak 10. izleyişimde ''elini istemeden kullansa da kendine avantaj sağladığı'' korner golü geldi.

Değişiklikler yerindeydi
Sonrasında F.Bahçe rahatladı. Klasik kadrosunun yaptığı pasla çıkmayı becermeye başladı. Selçuk ve Topal hücuma katkılı olmasalar da topu ilk karşılamayı iyi başardılar. Caner, gergin ve hoş olmayan davranışlarına rağmen öne iyi oynadı.
Krasic ve Stoch ise oyunu hızlandıran ama top geldiğinde yine bir şey yapamayan pozisyondaydılar. İki kenar adamı etkisiz olunca, Semih de etkisiz kaldı.
Ama F.Bahçe bu kadrosuyla bile 'istemezsem yemem' modundaydı.
İkinci yarı, 20 dakika renksiz giden maçta Eskişehir maçı F.Bahçe'nin üzerine yıkınca, Kocaman doğru zamanlı bir kararla, Topuz-Webo-Cristian üçlüsünü, Krasic-Stoch ve Semih'in yerine oyuna aldı. F.Bahçe tekrar eşitledi oyunu.
Eskişehir'den alınan beraberlik de Fener'i aylar önce yazdığım 2. senaryoya da yaklaştırdı. F.Bahçe bu kupayı alır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor