Dr. Gürkan Kubilay

Dr. Gürkan Kubilay

12 Nisan 2013 | Cuma

Adamsınız

F.Bahçe'nin en iyi yaptığı iş neydi? Ayağa pas yaparak çıkmak ve rakibin hızını kesmek. Lazio önünde en doğrusu da buydu. Ama maçın başında bunu başaramayan ve çok fazlı top kaybı yapan F.Bahçe, bu özelliğini gösteremedi.
Meireles öne oynamada fazla sorumluluk almıyor, Selçuk bu toplara fazla girmiyor, Cristian da yetersiz kalıyordu.
Ön tarafta Webo da top tutamayınca, sürekli atak yiyen takım oluyordu F.Bahçe.
Buna karşın, Ledesma araya top atmaya çalışıyor ama Hernanes'in her pozisyonda pas yerine şut çabası lehimize oluyordu. Oysa ki Ederson'un içeri etkili kaçışlarına ara pası gerekiyordu.

Yarı final hepsinin hakkı
F.Bahçe, bu tersliklere rağmen ceza alanı önünde ve içinde doğru zamanlamalı ve yer tutmalı iyi savunma yapınca Ederson'un,Volkan'ın kurtardığı pozisyonu dışında tehlike yaşamıyordu.
Kolay değildi elbette bu düzeyde bu stresle oynamak. İlk yarıda savunmada başarılı olmak 0-0'a yetiyordu.
2. yarı başında çok yaslandı F.Bahçe. Üst üste verilen 2 pozisyon sonrası sağdan sürekli orta yapmasına izin verdiğimiz Candreva, Lulic'e attırdı golü. Umutlandı İtalyanlar.
Ama Lazio beni unutmuştu.
Twitter'da daha önce defalarca yaptığım gibi "Fener atacak'" yazdıktan 3 dakika sonra Webo, Caner'in şahane golüne asist yapıyordu.
Şaka bir tarafa, kötü giden oyunların kaderiydi bu tür goller... Ve gelen tur adamlıkları 10 numara olan oyuncuların, teknik ekibin, sağlık ekibinin, idari ekibin, kısacası tüm camianın hakkıydı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor