08 Mart 2010, Pazartesi

Dersimiz Belediye

Büyükşehir'in son 10 maçının kasetlerini izleyen tecrübeli hocanın, oyuncularına uyarılarda bulunduğu ifade edildi

fotomac.com.tr / 07 Mart 2010 Pazar 20:54 / Güncelleme: 08 Mart 2010 Pazartesi 17:59
Dersimiz Belediye
Bu haftayı dinlenerek geçiren Beşiktaş, çarşamba günü erteleme maçında karşı karşıya geleceği İstanbul Büyükşehir Belediyespor mücadelesine kilitlendi. Son 4 yılda rakibi ile oynadığı karşılaşmalarda büyük puan kayıpları yaşayan siyah-beyazlı takımda teknik direktör Mustafa Denizli bu kez işi sıkı tutmakta kararlı. Tecrübeli hocanın bu nedenle İstanbul BŞB'yi büyüteç altına aldığı ifade edildi.

10 YILIN EN ÖNEMLİ FUTBOL OLAYLARI

EN SEKSİ BAYAN TELEVİZYON SPİKERLERİ

Bilgileri aktardı
Mustafa Denizli'nin rakibinin Sivasspor ve Fenerbahçe karşılaşmaları öncelikli olmak üzere son 10 maçının görüntülerini büyük dikkatle izlediği ve analizler yaptığı öğrenildi. Dünkü antrenman öncesinde Belediyespor ile ilgili uyarılarda bulunan ve hazırladığı raporla ilgili bilgiler veren teknik direktör Mustafa Denizli'nin, "3 puan bizi ligde çok iyi yerlere getirir" dediği ifade edildi.




ARİEL ORTEGA'YI FENERBAHÇE'DE HANGİ FUTBOLCULAR DÖVDÜ?

GOL ATAMAYAN GOLCÜLER

İŞTE DÜNYANIN EN İYİ KALECİLERİ


FENERBAHÇE'DE OYNAMAK İSTEYEN BARÇALI YILDIZ



kalan karakter 460

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan FOTOMAÇ veya fotomac.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.