Dünya kaybetti
2020'yi finalde kaçırdık. İki kıtayı birleştiren cennet kadar büyüleyici güzellikteki İstanbul'u yaşama fırsatını kaybetti dünya!
- 2012 Yaz Olimpiyatları Haberleri
- Giriş Tarihi: 08 Eylül 2013, 01:25
- Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2013, 01:45
FiNALDE 36 OY ALDIK
2020 Yaz Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları'na ev sahipliği yapacak Tokyo, finalde 60, İstanbul ise 36 oy aldı. Uluslararası Olimpiyat Komitesi'nin (IOC) verdiği bilgiye göre, finalde Tokyo, 96 oyun 60'ını alarak 2020 Yaz Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları'na ev sahipliği yapma hakkı kazandı. İstanbul ise 36 oyda kaldı. İlk tur oylamasında ise Tokyo'nun, 94 oyun 42'sini alarak finale kaldığı bildirildi. İlk tur oylamasında Madrid ile İstanbul 26'şar oy almış ve bu iki şehir arasında yeni bir oylama daha yapılmıştı. Finale kalacak son aday şehrin belirleneceği iki aday arasındaki oylamada ise İstanbul'un 49, Madrid'in ise 45 oy aldığı kaydedildi.
DİĞER HABERLER
-
Yeni sezona Erzurum'da hazırlanan Gaziantepspor, teknik direktör İsmail Kartal'ın kamp disiplininin bozulmaması için aldığı kurallar çerçevesinde çalışmalarını basına kapalı olarak sürdürüyor. -
1 -
Kayserispor Kulübü Başkanı ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkan Vekili Erol Bedir, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinden sonra çıkan olaylara ilişkin görüşlerini paylaştı.