Filenin sultanlarından şampiyonluk sözü
Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nde Manisa’yı tek ekip olarak temsil edecek olan Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı ziyaret ederek, şampiyonluk sözü verdi.
- Voleybol Haberleri
- Giriş Tarihi: 29 Ağustos 2018, 11:00
Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu, Kulüp Başkanı Mustafa Yıldırım, Belediye Spor İşleri Müdürü Uğur Kocagöz, Baş Anterenör Kürşad Çetin, yardımcı antrenörler Murat Benekli, Burak Girişgün ve Çağlar Çiftçioğlu'nun da yer aldığı ziyarette konuşan takım kaptanı Burcu Bircan Evin, "Salihli'de olmaktan son derece mutluyuz. Lig boyunca çok çalışarak, sizlerin bizlere olan güvenini ve inancını boşa çıkarmayacağız" dedi.
Ziyaretlerinden dolayı voleybolculara ve teknik ekibe teşekkür eden Başkan Kayda, "Öncelikle Salihli'ye hoş geldiniz. Salihli sporu seviyor, sizlerin de bu anlamda emeği olacak. Genç bir kadro oluştu. Bu kadronun iyi bir ekip çalışması ile başarı olacağına inanıyorum. Hepinize sakatlıkların yaşanmadığı, başarılarla dolu iyi bir sezon diliyorum" şeklinde konuştu.
DİĞER HABERLER
-
Eczacıbaşı, Sultanlar Ligi'ndeki derbide G.Saray'ı 3-0 (25-23, 25-17 ve 25-21) yendi. -
Efeler Ligi'nde günün programı: 14.00 G.Antep GençlikZiraat Bankkart, 15.00 İzmir Vinç Akkuş-Fenerbahçe Medicana, 16.30 İstanbul Belediye-Gebze Belediye, 18.00 Halkbank-Spor Toto, Bursa Belediye- Alanya Belediye, Galatasaray HDI Sigorta-İstanbul Gençlik, Altekma-Cizre Belediye. -
Vodafone Sultanlar Ligi’nin 12. haftasında Eczacıbaşı Dynavit, sahasında ağırladığı Galatasaray Daikin’i 3-0 mağlup ederek formunu sürdürdü.