Süper düşüş!
Süper Lig'de şampiyonluk yaşayan Bursaspor 3. Lig'e düşerken, Türkiye Kupası ve Süper Kupa'yı alan Akhisarspor da amatör kümede mücadele verecek. Daha önce Süper Lig tecrübeleri bulunan ekiplerden Altay ve Giresunspor ise gelecek sezon 2. Lig'de, Denizlispor ise 3. Lig'de yer alacak.
- TFF 3. Lig Haberleri
- Giriş Tarihi: 23 Nisan 2024, 06:50
DİĞER HABERLER
-
Altay'da genç santrfor Ünal Alihan Kavlak, profesyonel kariyerindeki ilk golünü Eskişehir Anadoluspor'a atarak büyük sevinç yaşadı. 19 yaşındaki futbolcu moral bulup, özgüven kazandı. -
Erciyes 38 FK, Nesine 3. Lig 2. Grup'ta ligin 13. haftasında deplasmanda oynayacağı Diyarbekirspor maçı hazırlıklarına yeni teknik direktörü Adem Çak yönetiminde başladı. -
TFF 3'üncü Lig 4'üncü Grup'ta 8 maçtır bileği bükülmeyen, son yenilgisini 21 Eylül'de Karşıyaka deplasmanında alan Balıkesirspor, hemşehrisi Ayvalıkgücü Belediyespor önünde fren yaptı. Deplasmanda 1-0 yenilen Bal-Kes aylar sonra sahadan puansız ayrıldı. Kırmızı-beyazlı ekip yenilgiye rağmen 21 puanla Play-Off hattındaki yerini korudu.