Trabzonspor'a Portekizli kanat: Felix Correia!
Ligue 1'de Lille forması giyen 25 yaşındaki Felix Correia'nın Trabzonspor'un radarına girdiği iddia edildi. Portekizli sol kanat, çok yönlü yapısı ile dikkat çekiyor. İşte Fransız basınında yer alan o iddia... | Son dakika TS spor haberleri
- Trabzonspor Haberleri
- Giriş Tarihi: 22 Şubat 2026, 06:50
Yaz transfer dönemine daha aylar var ancak Trabzonspor ile ilgili her gün yeni iddialar ortaya atılıyor. Bordo-mavili kulübün hem yurt dışından hem de yerli oyuncularla ilgili temaslarını sürdürdüğü öne sürülüyor. Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille OSC forması giyen 25 yaşındaki Portekizli sol kanat Felix Correia'nın Trabzonspor'un radarına girdiği iddia edildi. Lille ile Haziran 2029'a kadar sözleşmesi bulunan oyuncunun transferinin kolay olmayacağı ifade ediliyor.
4 GOL VE 5 ASİSTLİK KATKI
Bu sezon Fransız ekibi ile 32 karşılaşmada görev alan Correia, 4 gol ve 5 asistlik katkı sağladı. Asıl mevkisi sol kanat olan futbolcu, sağ kanat ve ofansif orta saha pozisyonlarında da görev yapabiliyor. Çok yönlü yapısı, hücum hattında alternatifli oyun planı oluşturmak isteyen teknik ekip için önemli bir avantaj olarak görülüyor. Güncel piyasa değerinin 10 milyon euro seviyesinde olduğu belirtilen 1.78 boyundaki yıldız için yaz döneminde somut adım atılıp atılmayacağı merak konusu.
DİĞER HABERLER
-
Trabzonspor’un efsanelerinden ilk gol kralı Necmi Perekli, bu sezon zirvedeki yerini koruyan Paul Onuachu için “Trabzonspor’un gol kralları içinde en üstün golcüsü” ifadesini kullanarak, Galatasaray karşısında kilit isim olacağını söyledi. Tecrübeli isim, bordo-mavililerin kritik derbide bir adım önde olduğunu da vurguladı. -
Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Mahmut Ören, camiaları açısından sağduyunun, birlik bilincinin ve Trabzonspor ruhunun en güçlü şekilde ortaya konulması gerektiğini belirtti. İşte detaylar... -
Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında 4 Nisan Cumartesi günü karşılaşacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını tamamladı.