Sekizinci kuşatma
Karadeniz kulübü, kalan 8 hafta öncesi camianın konsantrasyonunu üst düzeyde tutmak için her şeyi yapıyor.
- Trabzonspor Haberleri
- Giriş Tarihi: 07 Haziran 2020, 06:50
Karadeniz kulübü, kalan 8 hafta öncesi camianın konsantrasyonunu üst düzeyde tutmak için her şeyi yapıyor. Trabzonspor, ligin kalan bölümü için sloganlarını belirledi, sosyal medya hesaplarına bu sözleri sabitledi. İlki 'Sekizinci kuşatma' ikincisi ise 'Biz B1riz'... Bordo-mavili taraftarlar da hemen bu iki sloganı kendi hesaplarına ekledi.
DİĞER HABERLER
-
Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Mahmut Ören, camiaları açısından sağduyunun, birlik bilincinin ve Trabzonspor ruhunun en güçlü şekilde ortaya konulması gerektiğini belirtti. İşte detaylar... -
Trabzonspor’un efsanelerinden ilk gol kralı Necmi Perekli, bu sezon zirvedeki yerini koruyan Paul Onuachu için “Trabzonspor’un gol kralları içinde en üstün golcüsü” ifadesini kullanarak, Galatasaray karşısında kilit isim olacağını söyledi. Tecrübeli isim, bordo-mavililerin kritik derbide bir adım önde olduğunu da vurguladı. -
Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında 4 Nisan Cumartesi günü karşılaşacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını tamamladı.