İşte futbolun yeni dönemi
TFF Başkanı Nihat Özdemir, 12 Haziran'da başlayacak Süper Lig'le ilgili alınan önlemleri açıkladı. Buna göre, stadyumlarda toplam 296 kişinin bulunacağı Süper Lig’de, son 3 hafta seyircili olabilir. Hakemler sezon bitinceye kadar Riva’da kalacak ve maçlara gidip idare edip dönecek.
- Süper Lig Haberleri
- Giriş Tarihi: 09 Haziran 2020, 06:50
Salgın nedeniyle ara verilen Süper Lig için geri sayım başlarken, TFF Başkanı Nihat Özdemir yeni dönemle ilgili açıklamalarda bulundu. Özdemir seyircisiz maçların bütün oyuncular, teknik direktörler, protokol, top toplayıcılar dâhil 296 kişiyle oynanacağını söyledi. Özdemir, ayrıca daha önce yaptığı açıklamayı yineleyerek virüsün kaybolması durumunda maçları Temmuz'da son üç hafta seyircili oynatmak istediklerini kaydetti.
HER MAÇTA TEST YAPILACAK
Nihat Özdemir hakemlerle ilgili aldıkları önlemleri de açıkladı. Hakemlerin 5 Haziran itibariyla Riva'da kampa alındığını anımsatan Özdemir "Maçlar bitinceye kadar orada kalacaklar. Maçlara gidip idare edip gelecekler. Kampta fiziksel, teknik ve mental olarak hazır hale gelmesini hedefliyoruz. Kampa katılacak tüm hakemlere maç giriş ve çıkışlarında düzenli olarak test yapılacak. İnşallah bu ligi kazasız belasız tamamlarız" sözlerini kullandı.
LİMİTLER GÖZDEN GEÇİRİLİYOR
TFF, koronavirüs nedeniyle mali kayıp yaşayan kulüplerin harcama limitlerini gözden geçiriyor. Yeni maddeler kısa süre içinde ilan edilecek ve kulüplerin haziran ayı sonunda bilançolarına bakılarak bir değerlendirme yapılacak.
DİĞER HABERLER
-
Trabzonspor ve Türk futboluna hayatını adayan Özkan Sümer, vefatının 5. yılında anılıyor. -
Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında Gençlerbirliği ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek. İlk yarının kapanış maçında hata yapmak istemeyen Fatih Tekke ve öğrencileri, başkentte 3 puan almanın hesaplarını yapıyor. Kritik mücadele öncesi önemli eksiklerin yer aldığı Trabzonspor kadrosunda hangi isimlerin ilk 11'de başlayacağı merak ediliyor. Futbolseverler ise "Gençlerbirliği-Trabzonspor maçı canlı izle" konusunu araştırmayı sürdürüyor. Peki, Gençlerbirliği-Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte detaylar... -
Trabzonspor'da futbolculuk, teknik direktörlük ve kulüp başkanlığı görevlerinde bulunan Özkan Sümer, vefatının 5. yılında mezarı başında anıldı.