NBA oyuncusu Copeland ve eşi bıçaklandı
New York'ta bıçaklanan Indiana Pacers forveti Chris Copeland ve eşi hastaneye kaldırıldı. Atlanta Hawks'ın oyuncuları Pero Antic ve Thabo Sefolsha da gece kulübü çıkışında polis tarafından gözaltına alındı.
- NBA Haberleri
- Giriş Tarihi: 08 Nisan 2015, 21:46
Olayda, Copeland'ın eşiyle tartıştığı sırada diğer bir kadının araya girdiği, daha sonra da hepsinin birden çıkan kavgada bir saldırganın bıçaklı saldırısına uğradıkları belirtildi.
New York Polis Teşkilatı'ndan (NYPD) yapılan açıklamada bıçaklı saldırı olayının sorumlusu 22 yaşındaki saldırganın gözaltına alındığı bildirildi.
Pacers'ın Başkanı Larry Bird de olayla ilgili yaptığı açıklamada "Bu sabah Chris Copeland'ın New York kentinde yaralandığını öğrendik. Olayla ilgili gelişmeleri takip ediyoruz." dedi.
Öte yandan NBA takımı Atlanta Hawks'ın oyuncusu Pero Antic ve Thabo Sefolsha da gece kulübü çıkışında polis tarafından gözaltına alındı. Daha sonra serbest bırakılan NBA oyuncularının tehditkar ve düzensiz davranışları nedeniyle emniyet görevlilerine engel oldukları gerekçesiyle gözaltına alındıkları belirtildi.
Bıçaklanma olayı, Pacers'ın Brooklyn Nets'la oynayacağı maç öncesinde meydana gelirken, Hawks oyuncuları da 96-69 Philadelphia galibiyeti sonrasında New York şehrine gelmişlerdi.
DİĞER HABERLER
-
NBA'de Miami Heat forması giyen Bam Adebayo, takımının Washington Wizards'ı 150-129 yendiği karşılaşmada 83 sayı atarak bir maçta en fazla sayı atan ikinci oyuncu olarak tarihe geçti. -
NBA'de Houston Rockets deplasmanda karşılaştığı Denver Nuggets'a 129-93 mağlup olurken, milli basketbolcu Alperen Şengün 10 sayı, 3 asist, 3 blok ve 2 ribaund ile oynadı. -
NBA'de Los Angeles Lakers sahasında Chicago Bulls'u 142-130 mağlup etti. Sloven yıldız Luka Doncic geceye 51 sayıyla damga vurdu. İşte detaylar...