Leonardo Bonucci: Montella ile kuradan önce de konuştuk
İtalya Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Gennaro Gattuso'nun yardımcısı Leonardo Bonucci, UEFA Uluslar A Ligi'nde Türkiye, Fransa ve Belçika ile eşleşmelerinin ardından, "Üst seviyede maçlar izlemek için en iyi grup bu." dedi.
- A Milli Futbol Takımı Haberleri
- Giriş Tarihi: 12 Şubat 2026 23:15
Belçika'nın başkenti Brüksel'de gerçekleştirilen kura çekiminden sonra konuşan Bonucci, "Kesinlikle heyecan verici bir eşleşme. Dört güçlü milli takım karşılaşacak. Belçika, Türkiye, Fransa ve İtalya. Üst seviyede maçlar izlemek için en iyi grup bu. Dolayısıyla bu eşleşmelerden memnunum." ifadelerini kulllandı.
Montella'nın kendi evinde İtalya'ya karşı mücadele edeceği için heyecanlı olduğunu söylemesi hakkında ise Bonucci, "Vincenzo Montella ile zaten kuradan önce de konuştuk. Onunla karşılaşmak her zaman güzel bir şey. Maçlar çok çekişmeli geçecek." şeklinde konuştu.
Gruptaki İtalya-Türkiye maçları hakkında da Bonucci, "Türkiye de İtalya da önemli yeteneklere, yıldızlara sahip, iyi futbol oynayan iki takım. İzlenmeye değer maçlar olacak." değerlendirmesinde bulundu.
DİĞER HABERLER
-
A Milli Futbol Takımımızın, FIFA 2026 Dünya Kupası'nda maçlarını oynayacağı şehirler ve statlar belli oldu. İşte o görüntüler... | Son dakika spor haberleri -
Galatasaray'a geri dönebileceği yönündeki iddiaların ardından Ozan Kabak'ın geleceği belli oldu. 26 yaşındaki yetenekli stoperin transfer kararını dünyaca ünlü transfer uzmanı duyurdu. İşte detaylar... -
A Milli Kadın Futbol Takımımız, UEFA Kadınlar Avrupa Şampiyonası (EURO 2025) elemeleri kapsamında bugün çok kritik bir sınava çıkıyor. Grup liderliği ve finaller yolunda büyük önem taşıyan bu zorlu mücadele, futbolseverler tarafından heyecanla bekleniyor. İşte 14 Nisan 2026 tarihli İsviçre - Türkiye maçına dair tüm detaylar...