Sarıyer’de Orhan Kaynak dönemi
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta yer alan Sarıyer’de teknik direktörlük görevine Orhan Kaynak getirildi. Sarıyer Spor Kulübü Basın Sözcüsü Ali Büyükasar, teknik adam konusunda titiz davrandıklarını belirtti.
- TFF 2. Lig Haberleri
- Giriş Tarihi: 02 Mart 2018 00:00
- Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2018 15:05
Orhan Kaynak isminin Türk futbolunda bir marka olduğuna değinen Ali Büyükasar, "Yeni hocamız kulübümüze hayırlı olsun. Orhan Kaynak sporculuk ve teknik direktörlük kariyerinde önemli takımlarda çalışmış deneyimli bir futbol adamıdır. Sarıyer futbol takımını ileriye götürecek bilgi ve donanıma sahiptir" şeklinde konuştu.
DİĞER HABERLER
-
Erzincanspor Olağanüstü Genel Kurulu'nda alınan kararlar arasında en çok tartışılan konu yıllık üye aidatlarının artırılması oldu. Genel kurulda yapılan oylamada yıllık üyelik aidatı 3 bin TL, kulübe ilk giriş üyelik ücreti ise 5 bin TL olarak kabul edildi. -
Güzide Gebzespor Teknik Direktör Besim Durmuş ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. -
Yapılan kongrelerde aday çıkmaması ile hüsrana uğrayan Sakaryaspor'da 3. defa yapılacak olan kongre tarihinin henüz belirlenmemesi yeşil siyahlı kulüpte panik havası yaşattı. Mevcut başkan Enes Zengin'in aday olup olmayacağı netlik kazanmazken başka bir isminde gündeme gelmemesi kulübü belirsizliğe taşıyor.