Fenerbahçe'den bir transfer daha! Rodrigues'ten sonra...
- Fenerbahçe Galerileri
- Giriş Tarihi: 08 Temmuz 2019 Pazartesi , 08:36Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2019 Pazartesi , 08:40
Fenerbahçe transferde sıcak saatler yaşıyor. Kadroyu neredeyse yeni baştan kurmaya hazırlanan sarı lacivertli takım, Max Kruse, Emre Belözoğlu, Allahyar, Yasir Subaşı, Murat Sağlam ve Muriç'in ardından bir transferi daha bitiriyor. Garry Rodrigues'le birlikte yıldız ismi de kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe'nin bu transferde elini güçlendirecek ve taraftarlarını heyecanlandıracak gelişmeler yaşanıyor. İşte Fenerbahçe'nin transfer gündemine dair o son dakika gelişmesi...
Transferde atağa kalkan Fenerbahçe, Rodrigues'ten sonra bir ismi daha kadrosuna katmak üzere...
Bir süre önce sarı-lacivertli kulübün gündemine gelen Garry Rodrigues ve kulübü Al Ittihad ile büyük ölçüde anlaşıldığı bildirildi.
Suudi Arabistan ekibinin gelecek sezon planlamasında yer almayan 28 yaşındaki oyuncu için kiralama tekifi yapıldığı ve olumlu sonuç alındığı kaydedildi.
Yeşil Burun Adalı futbolcunun kiralık olarak geleceği ve anlaşmanın 2 yıllık olacağı dile getirildi. Garry'nin alacağı ücret de belli oldu.
Tecrübeli sol kanat oyuncusunun 2.5 milyon Euro'luk bir yıllık maaş alacağı kaydedildi.
Birkaç gün içinde Türkiye'ye gelmesi beklenen Rodrigues, önce sağlık kontrolünden geçecek ardından resmi imzayı atıp takımın Topuk Yaylası'ndaki kampına katılacak.
Sarı-Lacivertlilerde Rodrigues'in ardından bir son dakika transfer gelişmesi daha yaşandı.
Simon Kjaer konusunda Fenerbahçeli taraftarları heyecanlandıracak gelişmeler oldu.
Yeni sezon öncesi ciddi bir kabuk değişimine giden Sevilla, Nantes'tan kadrosuna kattığı Diego Carlos'un ardından bir stoper daha aldı.
Üstelik kulüp rekoru kırıp Jules Kounde için Bordeaux'ya tam 25 milyon euro ödeme yaptı.
Bu transfer sonrası Sevilla'daki stoper sayısı tam 7'ye yükselirken, Kjaer gözden çıkartılan isimlerden biri.
Özellikle de savunma hattındaki problemi gidermek isteyen Sarı-Lacivertliler, eski futbolcusu Kjaer'i tekrar alabilmek için çalışıyor.
Skrtel'in ayrılmasından sonra bu boşluğu Danimarkalı futbolcu ile doldurmak isteyen Sportif Direktör Comolli büyük mesafe kat etti.
2 YIL ÖNCE 12.5 MİLYON EURO
İki yıl önce 12.5 milyon euroya Sevilla'ya giden Kjaer takımda mutlu olmadığını ve ayrılmak istediğini söyleyince, İspanyol kulübü 2021 yılına kadar anlaşması olan 30 yaşındaki oyuncusu satışa çıkardı.
Sevilla'nın kapısını ilk çalan Fenerbahçe oldu. İki hafta önce İstanbul'a gelip Sarı-Lacivertli yönetim ile görüşen Kjaer ile anlaşma sağlandı. Şimdi sıra Sevilla ile pazarlığa geldi.
MENAJER BECK: KİRALAYIN
Kjaer'in menajeri Mikkel Beck, Sevilla'ya "Fenerbahçe, futbolcumu kiralamak istiyor" dedi.
İspanyollar ise kiralama bedeli olarak önce 3 milyon euro istedi, sonra 2 milon euroya düştü.
Bu rakama 'Evet' diyen Fenerbahçe, Kjaer'e de yıllık 2.7 milyon euro teklif etti.
La Liga, Avrupa Ligi, Kral Kupası ve Süper Kupa'da 37 maça çıkan Danimarkalı yıldızın transferi, pazartesi gününe kadar açıklanacak.