GALATASARYA HABERİ - Osimhen’den derbi mesajı! “Bu maçlar için buradayım”
Fenerbahçe derbisine 1 gün kala Galatasaray'da sakatlık krizi sürerken Victor Osimhen'den takım arkadaşlarına net bir mesaj geldi. Nijeryalı yıldız, "Bu kulüp beni bu maçlar için transfer etti. Gerekirse risk alıp sahaya çıkacağım" sözleriyle derbiye damga vuracak bir kararlılık gösterdi. İşte detaylar... (GS spor haberleri)
- Galatasaray Haberleri
- Giriş Tarihi: 30 Kasım 2025, 09:17
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında Kadıköy'de Fenerbahçe ile kritik bir derbiye çıkmaya hazırlanıyor. Son haftalarda sakatlıklar ve cezalar sebebiyle zor günler yaşayan sarı-kırmızılılarda, Victor Osimhen'den gelen iyi haber teknik heyetin elini rahatlattı.
US Gilloise karşılaşmasında Osimhen, Lemina, Singo, Yunus, Kaan Ayhan, Berkan Kutlu, Eren, Metehan ve Kazımcan'dan yoksun çıkan Galatasaray'da yük daha da artmıştı. Mücadelenin hemen ardından bu listeye Jakobs'un sakatlığı da eklenmiş, Okan Buruk yalnızca tek değişiklik yapabilmişti.
OSIMHEN VE LEMINA DÖNÜYOR
Derbide cezalı Eren ve Metehan'ın yanı sıra Sallai de forma giyemeyecek. Sakat oyunculardan Osimhen ve Lemina'nın dönüşü ise büyük moral oldu. Singo ve Jakobs kesin yok; Yunus, Kaan ve Berkan için yoğun tedavi sürüyor ancak teknik heyetin derbi planlamasında bu üç futbolcu düşünülmüyor.
"BU MAÇLAR İÇİN TRANSFER EDİLDİM"
Milli takım kampında sakatlanan Victor Osimhen, 10 gün boyunca topa dokunamamış; Gençlerbirliği ve US Gilloise maçlarında görev alamamıştı. Cuma günü bireysel saha çalışmalarına başlayan yıldız golcü, derbide oynamak için büyük istek duyuyor.
Sabah'ta yer alan habere göre, takım arkadaşlarıyla yaptığı sohbetlerde Osimhen'in şu sözleri söylediği öğrenildi:
"Fenerbahçe derbisinin önemini ve taraftarlar için anlamını biliyorum. Bu heyecanı geçen sezon yaşadım. Galatasaray beni böyle büyük maçlar için transfer etti. Gerekirse risk alacağım ve sahaya çıkıp yüzde yüzümü vereceğim."
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımı, Vodafone Sultanlar Ligi'nin 21. haftasında konuk ettiği Aras Kargo'yu 3-1 yendi. -
Galatasaray'ın kış transfer döneminde kadrosuna kattığı Noa Lang kısa sürede gösterdiği performansla sarı-kırmızılı taraftarların büyük sevgisini kazandı. Hollandalı yıldızın son olarak sarı-kırmızılı yönetimden o isteği gündeme oturdu. İşte tüm detaylar... -
Galatasaray'ın yaz transfer döneminde Trabzonspor'dan kadrosuna kattığı Uğurcan Çakır yeni takımında göstermiş olduğu performans ile kısa sürede sarı-kırmızılı taraftarların sevgisini kazandı. Tecrübeli file bekçisi ile ilgili ortaya çıkan o gerçek ise dikkat çekti. İşte detaylar...