Marcao’yu götürecek!
Defansın önemli isimlerinden Marcao için İspanya'dan yeni bir transfer iddiası ortaya atıldı. İspanyol basınından Sport'ta yer alan habere göre Espanyol, Brezilyalı stoper ile ilgileniyor.
- Galatasaray Haberleri
- Giriş Tarihi: 17 Ocak 2020, 07:50
Galatasaray'ın 4 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer ettiği Marcao, bu sezon 23 resmi maçta forma giydi. Brezilyalı oyuncunun sarı-kırmızılılar ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.
DİĞER HABERLER
-
Yaz transfer döneminde savunma hattını güçlendirmek isteyen Galatasaray, milli futbolcu Ozan Kabak'ı takibe almıştı. Yetenekli stoperin kulübü Hoffenheim ile sözleşme yenilemek üzere olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar... -
Galatasaray'a imza attığı günden bu yana Almanya'da eleştiri oklarının hedefinde yer alan Leroy Sane, son olarak Gana'ya karşı Alman Milli Takımı ile sahaya çıkarken vatandaşları tarafından ıslıklanmıştı. Yaşanan bu gelişmenin ardından Alman basınına tepkiyi Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Abdullah Kavukcu verdi. İşte detaylar... -
Son dakika Galatasaray haberleri: Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, 2026 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off finalinde Kosova'yı yenerek Dünya Kupası'na katılmaya hak kazanan A Milli Takımımızı tebrik etti. Buruk, zorlu mücadelede başarılı bir performans sergileyen sarı-kırmızılı takımın kalecisi Uğurcan Çakır'ın performansına da değindi. İşte o sözler... (GS spor haberi)