İşte Sneijder'in son sözleri
Galatasaray, Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder ile anlaşarak yollarını ayırdı. Sneijder, Türkiye'den ayrılırken 'Tudor beni göndermeyi tercih etti. Saygı duyuyorum' dedi.
- Galatasaray Haberleri
- Giriş Tarihi: 15 Temmuz 2017 00:00
- Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2017 23:34
Galatasaray yönetimi, teknik direktör Igor Tudor'un raporu doğrultusunda Hollandalı oyuncusu Wesley Sneijder'i takımdan gönderdi. Galatasaray'da birçok başarıya imza atan tecrübeli 10 numara Türkiye'den ayrılırken Atatürk Havalimanı'nda gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Wesley Sneijder, Sarı Kırmızılı ekipten ayrılışına ilişkin "Bazı sorunlar yaşadık ama artık gidiyorum. 10 numaralı formanın Belhanda'ya verilmesi hocanın tercihiydi. Ancak Belhanda da çok kaliteli ve iyi bir futbolcu. Buna saygı duyuyorum" diye konuştu.
Geleceğiyle ilgili bir planı olmadığını belirten Sneijder, "Şu an Amsterdam'a dönüyorum. Ondan sonrası göreceğiz. Benim Galatasaray kariyerimde birçok anım var. 'Juventus maçında attığım gol en iyisiydi' diye ayıramam" ifadelerini kullandı.
DİĞER HABERLER
-
Son dakika transfer haberleri: Trendyol Süper Lig'de 2025/26 sezonunun bitmesine kısa bir süre yaz transfer dönemi için çalışmalarına başlayan Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray ile ilgili flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. Afrika basını, üç takımın aynı yıldızı istediğini yazdı. İşte o isim ve detaylar... (fotomac.com.tr/DIŞ HABERLER) -
Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek yönetiminde tesisleşme hamlesine girişen sarı-kırmızılı camia önemli projeleri için geri sayıma başladı. İşte detaylar... -
Trendyol Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyonluk hedefini sürdüren Galatasaray'da flaş bir iddia gündeme geldi. Sarı-kırmızılıların yıldız futbolcusuna Premier Lig ekiplerinin talip olduğu öne sürüldü. İşte detaylar... (GS spor haberi)