Himmet buluşması
G.Saray'dan terör örgütü FETÖ üyesi oldukları için ihraç edilen Hakan Şükür, Arif Erdem ve Hazim Sesli, Uşak'da defalarca bir araya gelmiş. Ülke dışına 500 milyon dolar gitmiş!
- Galatasaray Haberleri
- Giriş Tarihi: 30 Mart 2017, 00:14
- Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2017, 10:28
PARALARI KAÇIRDILAR
24'ü tutuklu 111 sanıklı davada bazı tanıklar Hazim Sesli ve Hakan Şükür'ün sık sık Uşak'ta bir araya geldiğini ifade ettiler. UŞAK'ta devam eden davanın iddianamesinde Hazim Sesli ve Hakan Şükür'ün himmet toplama adı altında defalarca buluştuğu kaydediliyor. Ayrıca Birleşik Arap Emirlikleri, Güney Afrika, Tunus, Fas, Ürdün ve Almanya gibi ülkelerdeki bankaların aracılığıyla ABD'deki 1 numaralı hain Fetullah Gülen'e 500 milyon dolar gönderildiği de belirtiliyor.
İFLAS ETTİRDİLER
Uşak'ta kirli tezgah kuran FETÖ'cülerin bu kahpe terör örgütüne finansal destek sağlamayan iş adamlarına yönelik baskılarla onları tehdit ettikleri de belirtiliyor. Hatta birçoğunu iflasa sürükledikleri de iddianamede yer alıyor. İşte Hakan Şükür de bu hain oluşumun Uşak'taki sorumlusuyla sık sık buluşarak himmeti kontrol ediyordu. Devlete sızmış hain kadrolarıyla insanların emekleriyle, oynadılar.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe'nin bir süredir peşinde olduğu Lazio'lu Matteo Guendouzi'yi transfer planları Galatasaray'ın hamlesiyle bozulabilir. Sarı kırmızılılar o ismi renklerine katarsa ezeli rakibinin Guendouzi çabalarının boşa çıkması söz konusu. İşte detaylar... -
Turkcell Süper Kupa'da yarı final mücadelesi öncesi gerçekleştirilen ortak basın toplantısında Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke arasında gülümseten anlar yaşandı. İşte o görüntüler... -
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Turkcell Süper Kupa Yarı Final maçı öncesi düzenlenen basın toplantısı sonrası, sarı kırmızılıların transfer gündeminde yer aldığı öne sürülen Davide Frattesi hakkında konuştu.