Arda G.Saray’a dönüyor
İspanya, Arda Turan haberleriyle çalkalanıyor... Yıldız oyuncunun, İspanyol devi ile anlaştığı, Barça'nın Arda için 41 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği açıklandı. Arda'nın, Katalan kulübünün transfer yasağı nedeniyle yarım sezon Galatasaray'da kiralık forma giyeceği bildirildi
- Galatasaray Haberleri
- Giriş Tarihi: 02 Temmuz 2015 00:00
- Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2015 01:20
TARAFTARLAR HEYECANLANDI
Barcelona Kulübü'ne yakınlığıyla bilinen Mundo Deportivo gazetesi ise, 28 yaşındaki orta sahanın, bu süreçte eski takımı Galatasaray'da kiralık oynayabileceğini veya Barcelona B takımında görev alabileceğini yazdı. Bu haber yıldız transferi bekleyen sarı- kırmızılı taraftarları heyecanlandırırken G.Saraylılar şimdi gelecek resmi açıklamayı beklemeye başladı.
G.SARAY PARA ALAMAYACAK
Arda Turan, Barcelona'ya gittiği halde Galatasaray, yüzde 5'lik dayanışma payı alamayacak. FIFA, yerel transferleri federasyona bırakıyor. İspanya Futbol Federasyonu'nda sadece 23 yaş altı transferlere verilen yetiştirme bedeliyle ilgili bir madde bulunuyor. FIFA'nın dayanışma payı olarak adlandırdığı kurallar yer almıyor.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 2025-2026 sezonunda şampiyonluğunu ilan etti. Ligin 33. haftasında gelen bu zafer beraberinde dev bir geliri de getirdi. İşte sarı kırmızılı ekibin kasasına girecek o dev rakam... -
Trendyol Süper Lig'de üst üste 4. toplamda 26. şampiyonluğu elde eden Galatasaray'da Yunus Akgün, şampiyonluğun ardından A Spor'a özel açıklamalarda bulundu. Yunus hedeflerinin üst üste 5. şampiyonluk olduğunu da söyledi. İşte o sözler... -
Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Abdullah Kavukcu, sarı kırmızılıların 26. şampiyonluğu sonrası A Spor'a özel açıklamalarda bulundu. Kavukcu, sarı kırmızılıların yıldız golcüsü Victor Osimhen hakkında çarpıcı ifadeler kullandı. Kavukcu, Nijeryalı forvete teklif olup olmadığına açıklık getirdi. İşte o sözler... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS Spor haberi)