Arda Güler için İspanya'yı karıştıran yorum!
İspanya La Liga'nın 23. haftasında Real Madrid deplasmanda Valencia'yı 2-0'lık skorla mağlup etti. Milli yıldızımız Arda Güler bu karşılaşmaya ilk 11'de başladı. Karşılaşmanın ardından Arda Güler ile ilgili eski futbolcunun yapmış olduğu o yorum, gündeme oturdu. İşte detaylar...
- Futbol Haberleri
- Giriş Tarihi: 09 Şubat 2026, 16:49
Bir dönem Real Madrid'de de forma giyen İspanya Milli Takımı'nın eski stoperi Rafael Alkorta, katıldığı bir programda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Carrusel Deportivo'ya konuşan Alkorta, milli yıldızımız Arda Güler'in Fenerbahçe'de forma giydiği döneme işaret ederek iki takımdaki rollerinin farklılığına dikkat çekti. Öte yandan Valencia'yı 2-0 yendikleri maçın ardından Arda Güler'in Alkorta tarafından hedef gösterilmesi, sosyal medyada Real Madrid taraftarının tepkisini çekti.
Eski stoper sözlerine, "İyi bir oyuncu ama bana göre eksik kalıyor. Bugün (Valencia maçında) topsuz oyunda her zamanki gibi kaybolmuş gibiydi." ifadeleri ile başladı.
"F.BAHÇE'DE ÖZGÜRCE HAREKET EDİYORDU"
"Türkiye'deki gibi, tüm takımın onun için oynadığı ve sahada istediği gibi özgürce hareket edebildiği bir ortamda oynamayı tercih ederdi. Burada farklı bir görevi var; son pası vermenin yanı sıra orta sahaya daha fazla katkıda bulunması gerekiyor ve bu, doğası gereği -bunu yapmak istemediğini söylemiyorum- ama bence bu doğal yeteneğe sahip bir oyuncu değil. Bir Modric değil."
İŞTE O HABER
DİĞER HABERLER
-
Pro Lig’in ikinci yarısında her puanın altın değerinde olduğu haftalara girilirken, Al-Kholood sahasındaki avantajı kullanmak istiyor. Al-Khaleej ise zorlu deplasmanda galibiyet serisi başlatmanın peşinde. -
Mircea Lucescu sağlık sorunları yaşamaya devam ediyor. Tecrübeli çalıştırıcının son olarak kalp krizi geçirdiği açıklandı. İşte detaylar... -
Futbolda 'bahis' soruşturması kapsamında tutuklanan futbolcu Mert Hakan Yandaş ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Mert Hakan'ın son olarak tahliye olmasına karar verildi.