Ermenistan 0-5 Portekiz (MAÇ SONUCU ÖZET)
Dünya Kupası Avrupa Elemeleri F Grubu'nda Portekiz, deplasmanda Ermenistan'ı 5-0'lık skorla mağlup etti.
- Futbol Haberleri
- Giriş Tarihi: 06 Eylül 2025 21:01
Dünya Kupası Avrupa Elemeleri F Grubu'nda Ermenistan ile Portekiz karşı karşıya geldi. Yerevan'da oynanan maçta Portekiz, Ermenistan'ı 5-0'lık skorla geçti. Portekiz'in golleri; 10. ve 61. dakikada Joao Felix, 21. ve 46. dakikada Cristiano Ronaldo ve 32. dakikada Joao Cancelo kaydetti.
RONALDO SAYMAYA DEVAM EDİYOR
Ermenistan karşısında 2 kez ağları havalandırarak Portekiz formasıyla 140. golünü kaydeden Cristiano Ronaldo, 'Milli takımla en çok gol atan futbolcu' unvanını sürdürüyor. Portekizli yıldız, milli takım formasıyla 222 maçta 140 gol ve 45 asistlik performans sergiledi.
GRUPTA BİR SONRAKİ HAFTA
Grubun bir sonraki haftasında maç fazlasıyla liderliğe yerleşen Portekiz, deplasmanda Macaristan ile karşılaşacak. Ermenistan ise evinde İrlanda'yı ağırlayacak.
DİĞER HABERLER
-
Pazar günü futbolseverler ekran başına! 10 Mayıs günü "Bugün hangi maçlar var?" ve "Maçlar saat kaçta, hangi kanalda?" soruları günün en çok araştırılan konuları arasında yer alıyor. La Liga’da heyecan dorukta: Bugün Spotify Camp Nou’da dev El Clásico randevusu var! İşte Avrupa liglerinden günün tüm maçları… -
Gençlik ve Spor Bakanlığı, İstanbul'daki amatör futbol kulüplerine 180 milyon lira destek sağlayacak. -
İran Futbol Federasyonu, İran Milli Futbol Takımı'nın ABD, Kanada ve Meksika'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek 2026 FIFA Dünya Kupası'na katılacağını bildirdi.