Simeone olacağım
Bursaspor, efsanesi Batalla’yla 3 yıllık imza attı. Arjantinli yıldız, “Simeone gibi 12 yıl burada kalmak istiyorum” dedi.
- Futbol Haberleri
- Giriş Tarihi: 10 Temmuz 2024 06:50
Yeni sezonda 3. Lig'de yer alacak 2010 yılı Süper Lig şampiyonu Bursaspor'da yeni yapılanma devam ediyor. Efsane ismi Batalla'yı teknik direktörlük koltuğuna oturtan Timsahlar, imza töreni düzenledi. 3 yıllık imza atan Batalla ile Başkan Enes Çelik de törende yer aldı. Başkan Çelik, "Dileriz uzun yıllar devam eder. Hocalık kariyerinin de futbolculuğu kadar başarılı olmasını temenni ediyorum. Göreve geldiğimizde de ilk önceliğimiz kendisiydi" dedi. Batalla, kısa vadede hedefinin şampiyonluk olduğunu belirtirken, uzun vadede de Bursaspor'da, Atletico Madrid'in hocası Diego Simeone gibi 12 yıl kalmak istediğini vurguladı.
DİĞER HABERLER
-
Victor Osimhen'e alternatif ve partner olabilecek genç bir golcü arayan Galatasaray'ın, yıldız adayı için teklif yaptığı öne sürüldü. Ukrayna ekibi ise kısa sürede sarı-kırmızılılar ile iletişime geçti. İşte ayrıntılar... -
Türkiye'nin en büyük spor kanalı A Spor'un canlı yayınını haberimizden takip edebilirsiniz. -
Futbol dünyasında ekran mesaisi durmaksızın sürüyor! Dünya Kupası Son 32 Turu'nda 2 Temmuz Perşembe sabaha karşı oynanan ABD - Bosna-Hersek maçı geride kalırken, bu akşam İspanya - Avusturya kapışması nefesleri kesecek. Süper Lig devi Beşiktaş ise yeni sezonun ilk hazırlık maçında Gyirmot karşısına çıkıyor. Maraton, yarın sabaha karşı dev eleme maçlarıyla zirve yapacak. İşte 2 Temmuz Perşembe günü maç takvimi ve canlı yayın bilgileri!