Eski yıldızlar depremzedeler için sahada
Futbol dünyasının eski yıldızları, İstanbul'da depremzedeler için sahaya çıkıyor. Robert Pires, Christian Karembeu, Mikael Silvestre gibi isimler, 9 Haziran'da yapılacak gösteri maçında forma giyecek.
- Futbol Haberleri
- Giriş Tarihi: 08 Haziran 2023 19:59
Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanı ve TFF İcra ve Yönetim Kurulu üyesi Ali Düşmez'in öncülüğünde, 9 Haziran Cuma günü saat 14.15'de Bahçelievler İl Özel İdare Stadı'nda Amatör futbolda her yıl İstanbul'da sezonun şampiyonunun belirlendiği İstanbul Şampiyonluk müsabakası öncesi ''Europe Football'' platformunun katkılarıyla bir gösteri maçı düzenlenecek.
Türkiye Futbol Federasyonu'nun Omuz Omuza kampanyasına Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'nun destekleri çerçevesinde düzenlenen organizasyona Fransız Milli Takımı'nın ve Real Madrid, Manchester United, Arsenal ve Barcelona ve PSG'nın efsane oyuncuları Robert Pires, Christian Karembeu, Abou Diaby, Philippe Christanval, Mikael Silvestre gibi yıldızlar katılacak.
Türkiye'de 6 Şubat 2023'te yaşanan deprem felaketine dikkat çekmek ve kaybedilen tüm canların anısına, kamuoyunda depreme farkındalık yaratmak için düzenlenen bu organizasyon tüm gönüllü amatör spor camiası olarak gerçekleştirilecek.
DİĞER HABERLER
-
Türkiye'nin en büyük spor kanalı A Spor'un canlı yayınını haberimizden takip edebilirsiniz. -
Aslan'a çifte milli yıldız! -
A Milli Futbol Takımımızın dün akşam Kuzey Makedonya karşısında aldığı 4-0'lık görkemli galibiyetin yankıları sürerken, futbolda milli mesai hız kesmeden devam ediyor. 2 Haziran Salı akşamı dünya genelinde birçok ülke, yaklaşan turnuvalar ve elemeler öncesinde taktiksel provalarını yapmak üzere hazırlık maçlarında sahne alacak. 11 Haziran'da başlayacak olan Dünya Kupası için nefesler tutulurken gecenin öne çıkan milli randevularını ve canlı yayın bilgilerini haberimizde derledik.