Fener'i yeneriz
Kaliteli kadro yapımızla derbi maçta kazanan taraf biz oluruz. F.Bahçe camiasına teşekkür ederim!
- Futbol Haberleri
- Giriş Tarihi: 02 Şubat 2012 00:00
- Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2012 01:51
iYi OYNAMIYORLAR
Beşiktaş İkinci Başkanı Metin Keçeli, pazar günü oynanacak derbide favori olduklarını söyledi. Radyospor'da Özgür Sancar'a konuşan Keçeli, "F.Bahçe iyi futbol oynamıyor, gerçi bizim de beklediğimiz futbolu oynadığımız söylenemez. Fakat şunu söyleyebiliriz, yaşadığımız puan kayıplarını dışarda tutarsak, kaliteli kadro yapımızla hem Mersin İdman Yurdu maçında hem de Şükrü Saracoğlu'ndaki derbide favori Beşiktaş'tır" yorumunu yaptı.
ÖNEMLi BiR ADIM
Derbiye Beşiktaş taraftarının da gitmesi yönünde kulüpler düzeyindeki olumlu temaslara da değinen ikinci başkan Keçeli şöyle devam etti: "Önce F.Bahçe taraftarına, sonra da F.Bahçe kulübüne teşekkür ederim. Futboldaki bu ayrımcılık, kamplaşma, cepheleşme olayının ortadan kaldırılması adına bir adım attılar. Beşiktaş taraftarının Kadıköy'de yerini alması Türk futbolunun sükunete kavuşması açısından önemli bir örnek teşkil edecektir."
TARAFTARLAR SAHİP ÇIKAR
Siyah-beyazlı yönetici Metin Keçeli, 26 Şubat'ta yapılacak ve ibra tartışmalarına sahne olacağından bahsedilen Mali Genel Kurul'da, Beşiktaş taraftarının kulübüne sonuna kadar sahip çıkacağını söyledi. Keçeli, "Genel Kurul'dan en doğru karar çıkağına inanıyorum" ifadesini kullandı.
DİĞER HABERLER
-
Kuzey Amerika'da futbol şöleni sınıf atlıyor! 27 Haziran Cumartesi sabaha karşı H Grubu'nda Uruguay-İspanya ve G Grubu'ndaki kritik eşleşmeler tamamlandı. Turnuvada artık gözler 28 Haziran Pazar gününün ilk saatlerinde oynanacak J, K ve L gruplarının kader maçlarına çevrildi. Pazar gecesi saat 22:00'de ise tüm dünyanın merakla beklediği eleme heyecanı resmen başlıyor; Son 32 Turu'nun açılış maçında Güney Afrika ile Kanada karşı karşıya gelecek. İşte Dünya Kupası maç takvimi ve canlı yayın bilgileri! -
Brezilya Futbol Federasyonu, Vinicius Junior'ın 22. dakikada attığı gol, VAR incelemesinin ardından iptal edilen golü nedeniyle FIFA'ya resmi şikayette bulundu. CBF Başkanı Samir Haud, hakem Cesar Arturo Ramos'un gelecekte Brezilya Milli Takımı maçlarında görev almasını istemediğini belirtti ve VAR sisteminin yalnızca sahadaki açık hakem hatalarında kullanılması gerektiğini belirtti. -
Kulüpler Birliği Başkanı Ertuğrul Doğan, 10+4 yabancı kuralı ile ilgili yaptığı açıklamada kulüplerin memnuniyetsizliğini dile getirdi. Doğan, bu konuda kulüplerin görüşlerini toplayacaklarını ve mevcut kuralın değişebilir olduğunu vurgulayarak, federasyonla iş birliği yapacaklarını söyledi.