15 puana şampiyon
Zirve ile aradaki puan farkı ikiye düştü, F.Bahçe yeniden umutlandı. Sarı-lacivertliler, Süper Lig’de kalan 5 haftada bütün maçlarını kazanırsa şampiyonluğa uzanacak.
- Fenerbahçe Haberleri
- Giriş Tarihi: 14 Nisan 2026 06:50
Fenerbahçe'de artık şampiyonluk yüksek sesle konuşulmaya başlandı. G.Saray'ın Kocaelispor karşısındaki puan kaybı sonrasında aradaki puan farkı ikiye düşerken, sarı-lacivertliler büyük bir avantaj elde etti. Bu hafta öncesinde aradaki 4 puanlık farkın erimesi için G.Saray'ın puan kaybı bekleniyordu. Bu gerçekleşince artık F.Bahçe kendi kaderini kendi belirleme şansını yakaladı. Geride kalan 5 haftada F.Bahçe bütün maçlarını kazanırsa şampiyonluk ipini göğüsleyecek.
11 SENELİK ÖZLEM
Sarı-lacivertliler kalan süreyi firesiz geçerse 11 senelik şampiyonluk özlemine son verecek. İlk olarak bu hafta Çaykur Rizespor'u konuk edecek olan Sarı Kanarya, ardından ligin kaderini belirleyecek RAMS Park'ta G.Saray'a konuk olacak. Buradan elde edilecek sonuç sezonun kaderini çizecek.
Ardından evinde Başakşehir'i ağırlayacak olan F.Bahçe, bu kez İstanbul dışına çıkarak Konya'ya gidecek. Son haftada ise Kadıköy'deki Eyüp maçıyla F.Bahçe sırasını belirleyecek.
LİDER OLABİLİR
Süper Lig'in 30. haftasında Kadıköy'de Çaykur Rizespor'u konuk etmeye hazırlanan F.Bahçe, liderlik koltuğuna oturabilir. 2 puan gerisinde bulunduğu G.Saray'dan bir gün önce sahaya çıkacak olan sarılacivertliler kazanırsa zirveye çıkacak. G.Saray'ın alacağı sonuca göre liderliği kalıcı olabilir.
DİĞER HABERLER
-
Son dakika spor haberleri: Trendyol Süper Lig'de bitime 5 hafta kala zirve mücadelesi veren Galatasaray ve Fenerbahçe ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. 26 Nisan'da RAMS Park'ta oynanacak derbinin, sezonun ilk yarısında oynanan derbi gibi berabere bitmesi halinde sezon sonunda sürpriz bir ihtimal ortaya çıkabilir! İşte detaylar... -
Süper Lig'de şampiyonluk yarışının heyecanı devam ederken Fenerbahçe'de sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Bu sezon gösterdiği performansla takımın vazgeçilmez isimlerinden olan Anderson Talisca'ya 2 talip çıktığı belirtildi. Brezilyalı yıldız için yazın somut adımlarda bulunacağı iddia edildi. İşte detaylar... -
Son dakika Fenerbahçe haberleri: Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Zecorner Kayserispor deplasmanına konuk olacak Fenerbahçe'de sakatlığı tam iyileşmeyen Milan Skriniar, ikinci yarıya devam edememişti. Cuma günü sahasında Çaykur Rizespor ile kritik bir maça çıkacak olan sarı-lacivertlilerde Slovak stoperin son durumu belli oldu. İşte detaylar... (FB spor haberi)