FENERBAHÇE HABERİ - Jhon Duran ile ilgili flaş gerçek! Dünya devine önerildi ama...
Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri: İngiliz basını, Fenerbahçe'nin transferi için hem kendisi hem de Al-Nassr ile anlaşma sağladığı Kolombiyalı golcü Jhon Duran ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya attı. İşte detaylar... (fotomac.com.tr/DIŞ HABERLER)
- Fenerbahçe Haberleri
- Giriş Tarihi: 01 Temmuz 2025, 14:43
- Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2025, 14:54
Yaz transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olması beklenen Fenerbahçe, ilk bombasını patlattı.
Sarı-lacivertliler, Al-Nassr forması giyen Jhon Duran ile her konuda anlaşma sağladı.
Kiralık olarak sarı-lacivertli formayı terletecek olan 21 yaşındaki forvetin maaşını Fenerbahçe karşılaşayacak.
Sağlık kontrolünün ardından Fenerbahçe ile resmi sözleşme imzalayacak olan Jhon Duran ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.
MANCHESTER UNITED'A ÖNERİLDİ
İngiliz basını, Jhon Duran'ın Manchester United'a önerildiğini yazdı.
Daily Express'te yer alan haberde, Kırmızı Şeytanlar'ın Kolombiyalı santrforun transferini reddettiği belirtildi.
21 yaşındaki forvet, ara transfer döneminde 77 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Aston Villa'dan Al-Nassr'a transfer olmuştu.
Suudi ekibiyle olan sözleşmesi 2030 yılına kadar devam eden Jhon Duran'ın güncel piyasa değeriyse 35 milyon Euro.
JHON DURAN UÇAK TAKİBİ İÇİN TIKLAYINIZ
JHON DURAN KİMDİR? ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ
DİĞER HABERLER
-
UEFA Avrupa Ligi'nin 6. haftasında SK Brann'a konuk olacak Fenerbahçe, ilk 8 umutlarını diri tutmak adına kritik bir mücadeleye çıkacak. Brann Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma öncesi yapay zeka, maça dair dikkat çeken tahminlerde bulundu. İşte detaylar... -
Radja Nainggolan, Roma'dan Inter'e transfer olduğu süreçte yaşadıklarını anlattı. Belçikalı oyuncunun o dönemde Süper Lig devleri Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray ile ilgili yaşadığı olay gündem oldu. İşte detaylar... -
UEFA Avrupa Ligi'nin 6. haftasında yarın Fenerbahçe ile sahasında karşılaşacak Brann'da teknik direktör Freyr Alexandersson, Fenerbahçe maçına hazır olduklarını belirterek "Burası Avrupa Ligi, Mickey Mouse turnuvası değil." dedi.