Fenerbahçe'den ayrılacak mı? Mbwana Samatta'ya transfer çağrısı!
Fenerbahçe'nin yaz transfer döneminde İngiltere Premier Lig ekibi Aston Villa'dan kadrosuna kattığı Mbawana Samatta için Belçika'dan transfer çağrısı geldi.
- Fenerbahçe Haberleri
- Giriş Tarihi: 24 Kasım 2020, 20:31
- Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2020, 20:32
Fenerbahçe'de henüz kendisinden beklenenleri tam anlamıyla karşılayamayan golcü oyuncu Mbwana Samatta için Belçika'dan "transfer çağrısı" geldi.
Belçikalı gazeteci Filip Joos, gol yollarında sorunlar yaşayan Belçika ekibi Club Brugge'ün Tanzanyalı futbolcuyu transfer etmesini önerdi.
"FENERBAHÇE İLE ANLAŞMALARI LAZIM"
Belçika'da bir televizyon programında yorum yapan Joos, "Samatta, Club Brugge için ideal olur. Tam olarak Clement'in forveti, onu almayı gerçekten düşünebilirler ancak Fenerbahçe ile anlaşmaları lazım" dedi.
BELÇİKA'DA GENK İLE PARLADI
2016-20 yılları arasında Genk'te oynayan Samatta, başarılı performansı sonrasında 10,5 milyon euro bedelle Aston Villa'nın yolunu tutmuştu. Fenerbahçe'de bu sezon 7 maçta 427 dakika süre alan 27 yaşındaki golcü, 2 kez ağları sarstı.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında oynanan dev derbide Fenerbahçe evinde Beşiktaş'ı ağırlıyor. Karşılaşmanın 10. dakikasında sarı-lacivertli ekibin file bekçisi Ederson yaptığı kritik kurtarış ile geçit vermedi. İşte o pozisyon... -
Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş derbide karşı karşıya geldi. Mücadelenin ilk yarının sona ermesiyle birlikte Guendouzi ile Ersin Destanoğlu arasında tartışma çıktı. İşte detaylar... -
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 28. haftasındaki dev derbide Beşiktaş'ı 1-0 mağlup etti. Bu sonuçla birlikte sarı-lacivertliler, 1 maç eksiği bulunan Galatasaray ile arasındaki puan farkını 1'e indirdi. Mücadelede son düdüğün çalmasını bekleyen Teknik Direktör Domenico Tedesco, hakeme "süre bitti" işareti yaparken heyecanına hakim olamadı. İşte o anlar...