F.Bahçe resmi sitesinden Obradovic'e sansür
Avrupa’da Eurolegue’de tarihinde ilk kez final four’a kalan, ligde yoluna zirvede devam eden Fenerbahçe Ülker’de Zeljko Obradovic’in Anaolu Efes maçı sonrası yaptığı açıklamalar deprem etkisi yarattı
- Fenerbahçe Haberleri
- Giriş Tarihi: 27 Nisan 2015 00:00
- Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2015 10:54
Ülker Sport Arena'da Fenerbahçe Ülker'in Anadolu Efes'e 82-84 kaybettiği maçın ardından boş tribünlere bakarak zehir zemberek açıklamalar yapan Obradovic'in açıklamalarına sarı-lacivertliler'den sansür geldi.
Resmi site, Obadovic'in, "F.Bahçe tarihinde ilk kez Final-Four'a kaldı. Pazar akşamı 19.00'da herkes Efes maçına gelebilirdi. Tribünler boştu, kötü hissediyorum. Herkes 25 milyon taraftardan bahsediyor. Bu sadece bir hikaye. Bunu hiç unutmayacağım" sözlerini kırparak yayınladı.
Sırp Basketbol koçunun "It's just story" ifadesi; "Fenerbahçe taraftarının şunu anlaması gerekiyor ki hangi kulvarda olursa olsun salonda, takımlarının yanında olmaya çalışmaları gerekiyor" şeklinde yansıtıldı.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe, Ederson’a yabancı madde atan şahsın savcılığa sevk edildiğini açıkladı. İşte detaylar... -
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında sahasında Çaykur Rizespor'u konuk edecek. Kanarya için hayati önem taşıyan mücadele öncesi sarı-lacivertlilerde Marco Asensio'nun durumu da merak konusu haline geldi. İspanyol yıldız ile ilgili son gelişmeleri A Spor muhabiri Erdem Akbaş canlı yayında aktardı. İşte detaylar... -
Trendyol Süper Lig'de lider Galatasaray'ın yaşadığı puan kaybı sonrası şampiyonluk umutlarını artıran Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Bir yandan yeni sezon planlamalarını da sürdüren Kanarya'dan çok konuşulacak bir transfer hamlesi geldi. Sarı lacivertliler, İngiltere Premier Lig'de forma giyen o yıldız için devreye girdi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)