Bursaspor, U21 takımıyla yenişemedi: 2-2
Bursaspor lige verilen arada U21 Takımı ile yaptığı maçta sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı.
- Bursaspor Haberleri
- Giriş Tarihi: 29 Mart 2019, 17:55
Bursaspor lige verilen arada U21 Takımı ile yaptığı maçta sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı.
Milli maçlar ve yerel seçimler nedeniyle Spor Toto Süper Lig'e verilen arada Bursaspor, U21 Takımı ile antrenman maçı yaptı. Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde 35'er dakikalık 2 devre halinde oynanan karşılaşma eşitlikle sona erdi. İlk yarıda 17'nci dakikada Tunay Torun'un araya attığı topa iyi koşu yapan Yusuf Erdoğan kaleciyle karşı karşıya kaldı ve topu ağlara gönderdi. İlk yarı bu sonuçla sona erdi. Karşılaşmanın 46'ncı dakikasında Furkan Soyalp'in kullandığı kornerde arka direkte topla buluşan Furkan Emre Ünver durumu 2-0'a getirdi.
Bu golden 10 dakika sonra sol kanattan ceza sahasına sokulan Gürkan Sefil topu içeriye ortaladı, A Takım'da savunmanın sağında görev yapan altyapı oyuncusu Onur Yalçın'a çarpan top ağlarla buluştu. Bu golün ardından yine sol kanattan topu getiren Gürkan Sefil topu ceza sahası dışına ortaladı o noktada topla buluşan Çağrı Yağız sert bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve mücadele 2-2'lik eşitlikle sona erdi.
DİĞER HABERLER
-
Bursaspor, Muş Spor maçındaki saha olayları nedeniyle PFDK’nın verdiği 1 maç seyircisiz oynama cezasına itiraz etti. Kulüp, cezanın haksız ve orantısız olduğunu savunarak Tahkim Kurulu’na başvurdu; resmi dilekçe gün içinde federasyona sunulacak ve cezanın gözden geçirilmesi talep edilecek. -
TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta 23 golle lider Bursaspor, ligin en az gol yiyen takımlarından 68 Aksarayspor’a deplasmanda konuk olacak. İşte detaylar... -
PFDK, 25 Ekim 2025’te oynanan Bursaspor - Muş Spor karşılaşmasında yaşanan saha olayları nedeniyle Bursaspor'a 1 maçlık seyircisiz oynama cezası verdiğini açıkladı.