Güle güle Tagoe
Timsah, biletini kestiği Ganalı golcüsü için Dubai, Çin ve Rusya'dan gelen teklifleri değerlendiriyor
- Bursaspor Haberleri
- Giriş Tarihi: 10 Şubat 2012 00:00
- Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2012 02:09
Bursaspor, sezon başında Alman 1. Lig ekiplerinden Hoffenheim'dan transfer ettiği Prince Tagoe ile yollarını ayırıyor... Yeşil-beyazlı forma ile tek golünü Orduspor deplasmanında kaydeden Ganalı santrforun Dubai, Çin ve Rusya'dan talipleri olduğu ve yönetimin bu teklifleri değerlendirdiği belirtildi. Şu an Gana Milli Takımı ile Afrika Kupası'nda ter döken Tagoe'nin de dönmek istemediği öğrenildi.
NOTER TESPİTİ VAR
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın da kadroda düşünmediği 26 yaşındaki santrforun geleceğinin birkaç gün içinde netleşmesi bekleniyor. Yönetimin, teknik heyetten gelen 'gönderelim' talebi nedeniyle bu işi bir an önce bitirmek istediği belirtiliyor. Bu arada yeşil-beyazlı kulübün devre arası çalışmalarına izinsiz olarak katılmayan golcü oyuncu, daha sonra da Gana Milli Takımına gitmişti. Yönetim, durumu noter kanalı ile tespit ettirmişti.
DİĞER HABERLER
-
TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta 23 golle lider Bursaspor, ligin en az gol yiyen takımlarından 68 Aksarayspor’a deplasmanda konuk olacak. İşte detaylar... -
Bursaspor, Muş Spor maçındaki saha olayları nedeniyle PFDK’nın verdiği 1 maç seyircisiz oynama cezasına itiraz etti. Kulüp, cezanın haksız ve orantısız olduğunu savunarak Tahkim Kurulu’na başvurdu; resmi dilekçe gün içinde federasyona sunulacak ve cezanın gözden geçirilmesi talep edilecek. -
PFDK, 25 Ekim 2025’te oynanan Bursaspor - Muş Spor karşılaşmasında yaşanan saha olayları nedeniyle Bursaspor'a 1 maçlık seyircisiz oynama cezası verdiğini açıkladı.