Polonya'da 9 madalya
Milli boksörler, Polonya'daki 2025 Feliks Stamm Dünya Boks Kupası'nda 2'si altın 9 madalya kazandı.
- Boks Haberleri
- Giriş Tarihi: 17 Mayıs 2025, 06:51
Milli boksörler, Polonya'daki 2025 Feliks Stamm Dünya Boks Kupası'nda 2'si altın 9 madalya kazandı. Başkent Varşova'daki dünya sıralamasına puan veren turnuvada kadınlar, 2 altın, 2 gümüş ve 2 bronz, erkekler; 1 gümüş, 2 bronz aldı.
DİĞER HABERLER
-
Mehmet ve Meriç Ünal kardeşler, Türkiye Karate Federasyonu Yıldızlar Ligi’nde katıldıkları üç etapta da altın madalya kazanarak Türkiye şampiyonu oldu; genç sporcular büyük hedeflerini dünya şampiyonluğu olarak açıkladı. İşte detaylar... -
Eski dünya ağır sıklet şampiyonu Tyson Fury, ringlere geri döneceğini açıkladı. 37 yaşındaki boksör, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, boksu özlediğini ve yeniden mücadele etmeye hazır olduğunu duyurdu. İşte detaylar... -
Hafif ağır sıklette Dünya Boks Birliğinin (GBU) Almanya, Avrupa ve dünya şampiyonluğu kemerlerinin sahibi 'Demir Yumruk' lakaplı Türk sporcu Şükrü Altay, Arnavut rakibi Albi Sorra'yı yenerek WBC Türkiye, WBC Turan ve WBC Ortadoğu Greyta kemerlerinin sahibi oldu. Türkiye için kazandığını belirten Altay, "Almanya'da şampiyonluk kemerini Cumhurbaşkanımıza vermiştim. Bu kemeri de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a hediye edeceğim" dedi.