TFF'den Souleymane Bamba açıklaması
TFF, kansere yenik düşen Adanaspor teknik direktörü Souleymane Bamba için açıklamada bulundu. "Tüm maçlardan önce..."
- TFF 1.Lig Haberleri
- Giriş Tarihi: 01 Eylül 2024 09:44
Adanaspor'un teknik direktörü Sol Bamba, TFF 1'inci Lig'de oynanacak olan Manisaspor maçı öncesi otelde rahatsızlandı ve ambulansla Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Çok geçmeden üzücü haber geldi ve Sol Bamba'nın yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği açıklandı.
TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU'NDAN AÇIKLAMA
TFF'nin internet sitesinden yayımlanan yazıda "Souleymane Bamba'nın anısına bu hafta oynanacak olan tüm profesyonel müsabakalar öncesinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacaktır." ifadelerine yer verdi.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol 1. Lig ekiplerinden Emre Gökdemir İnşaat Ankara Keçiörengücü, teknik direktörlüğe Osman Zeki Korkmaz'ın getirdiğini açıkladı. -
Ankara Keçiörengücü’nde teknik direktörlüğe Osman Zeki Korkmaz getirildi. -
Kayserispor Kulübü, geleceğini şekillendirecek kritik bir virajı geride bıraktı. Gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul toplantısında, kulübün yeni dönemdeki yönetimini belirlemek üzere sandık başına gidildi. Yapılan oylama sonucunda Ali Çamlı, üyelerin büyük çoğunluğunun desteğini alarak başkanlık görevine getirildi. Öte yandan Kayserispor'un borcunun 1 milyar 138 milyon TL olarak açıklandı.