Uduokhai ile devam
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın kafasındaki ideal savunma kurgusunu oluşturdu. Yalçın, Emirhan Topçu'nun sakatlığının ardından Galatasaray derbisinde forma giyen Felix Uduokhai'yi geride kalan maçlarda ilk 11'de oynatma kararı aldı. Alman stoper, yeni transfer Emmanuel Agbadou ile uyumlu bir görüntü çizmişti. Tiago Djalo ise yedek kulübesinde görev bekleyecek.
- Beşiktaş Haberleri
- Giriş Tarihi: 12 Mart 2026, 06:51
DİĞER HABERLER
-
Süper Lig devlerinden Beşiktaş'ta gelecek sezon için transfer çalışmaları başladı. Siyah-beyazlıların bu doğrultuda gündemine Alman ön libero Eric Martel'i aldığı öğrenildi. İşte haberin detayları... -
Son dakika spor haberi: UEFA, Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu maçlarının oynanmasının ardından kulüpler sıralamasını güncelledi. İşte Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve Samsunspor'un sıralamadaki yeri... -
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında 15 Mart Pazar günü Natura Dünyası Gençlerbirliği ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.