Beşiktaş 122 gün sonra kazandı!
Süper Lig’in 22. haftasında Karagümrük deplasmanına konuk olan Beşiktaş, dış sahada 122 gün sonra kazandı. Siyah-beyazlılar en son 18 Eylül 2021’de Antalyaspor’u yenmişti.
- Beşiktaş Haberleri
- Giriş Tarihi: 18 Ocak 2022 23:12
DİĞER HABERLER
-
Yeni sezon öncesi orta sahaya lider bir isim arayan Beşiktaş, rotasını Joao Palhinha’ya çevirdi. Sergen Yalçın’ın olumlu rapor verdiği Portekizli yıldız için siyah-beyazlıların, Tottenham’ın satın alma kararını beklediği öğrenildi. İşte detaylar... -
A Spor muhabiri Efecan Öztaş, Trabzonspor mağlubiyetinin ardından Beşiktaş cephesinde yaşanan sıcak gelişmeleri canlı yayında paylaştı. Öztaş, Başkan Serdal Adalı ile teknik direktör Sergen Yalçın arasında gerçekleşen görüşmenin detaylarını ve alınan kararı aktardı. -
Beşiktaş Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında sahasında Trabzonspor'u konuk etti. Bordo-mavililer deplasmandan 2-1'lik skorla ayrılarak puanını 69'a yükseltti. Tüpraş Stadyumu'nda oynanan mücadele sonrası spor yazarları, maçın kırılma anlarını ve iki takımın performansını dikkat çekici ifadelerle yorumladı. İşte, o yazılar... (TS, BJK Spor haberleri)