Beşiktaşlıları çıldırtan kararlar!
Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanan maçın 39. dakikasında Galatasaray ceza sahasında yaşanan pozisyon maça damga vurdu.
- Beşiktaş Haberleri
- Giriş Tarihi: 03 Aralık 2017 00:00
- Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2017 08:23
Fernando'nun müdahalesi sonrası ceza sahasında yerde kala Oğuzhan, hakem Fırat Aydınus'tan penaltı bekledi ancak Aydınus ve yardımcıları oyunu devam ettirdi.
Pozisyondan sonra hakem Fırat Aydınus'a yoğun itirazda bulunan Oğuzhan Özyakup, ''Hocam vallahi billahi penaltıydı'' dedi.
Beşiktaşlı taraftarlar da ''Pozisyon penaltı Allah belanı versin'' şeklinde Fırat Aydınus'a tepkide bulundu.
Bu pozisyonun devamında Babel'in şutunda yine penaltı itirazlarında bulunan Beşiktaşlılar bu itirazdan da sonuç alamadı. Aydınus devam kararı verdi.
*Görüntüler BeinSports'tan alınmıştır.
BELHANDA'NIN POZİSYONUNA DA DEVAM DEMİŞTİ!
Mücadelenin ilk dakikalarında sağ kanattan gerçekleşen Beşiktaş hücumunda Gökhan Gönül'ün açtığı orta Belhanda'dan döndü. Beşiktaşlılar bu pozisyon sonrası penaltı bekledi ancak Aydınus devam kararı verdi.
DİĞER HABERLER
-
Son 2 sınavında 5 puan kaybeden Beşiktaş, Süper Lig’in 32’nci haftasında Gaziantep FK ile deplasmanda karşılaşıyor. Kartal rakibini yenerek Türkiye Kupası yarı final karşılaşması öncesi moral bulmak istiyor -
Emmanuel Agbadou’nun yanına ‘lider’ savunmacı arayışındaki Beşiktaş, 29 yaşındaki Thilo Kehrer için yaz döneminde Fransız ekibi Monaco ile bir kez daha masaya oturma kararı aldı. -
Daha önce adı Beşiktaş ve Fenerbahçe ile anılan Kobbie Mainoo'nun geleceği resmiyet kazandı. 21 yaşındaki İngiliz merkez orta saha oyuncusu, 5 yıllık sözleşmeyi imzaladı. İşte detaylar...