N'Koulou imzayı attı
Beşiktaş'ın stoper transferinde önemli aşama kaydettiği Nicolas N'Koulou, Olympique Lyon'a transfer oldu.
- Beşiktaş Haberleri
- Giriş Tarihi: 28 Haziran 2016, 18:52
- Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2016, 20:22
Teknik direktör Şenol Güneş'in isteği doğrultusunda transfer çalışmalarında önceliği savunmaya veren Beşiktaş, Marsilya ile sözleşmesi sona eren Nicolas N'Kolou transferinde görüşmelere başlamıştı.
Marsilya formasını 5 yıl terleten Kamerunlu stoperin sözleşmesinin sona ermesiyle devreye giren Kara Kartal, 26 yaşındaki futbolcunun transferinde büyük hayal kırıklığı yaşadı.
Bonservisi elinde olduğu için pek çok kulübü radarında olan N'Kolou, bir başka Fransız ekibi Olympique Lyon'a transfer oldu.
Daha önce Valbuena'yı Olympique Lyon'a kaptıran Marsilya, kulübün simge isimlerinden bir diğerini daha ezeli rakibine kaptırırken, Beşiktaş ise bonservisi olmayan ekonomik bir transferi gerçekleştirememenin üzüntüsünü yaşadı.
DİĞER HABERLER
-
Son dakika Beşiktaş transfer haberi | Borussia Dortmund kaptanı Emre Can, sakatlık süreci ve geleceğiyle ilgili net konuştu. Beşiktaş'ın gündemindeki tecrübeli orta saha, “Planım Dortmund’da kalmak” diyerek transfer iddialarına kapıyı kapattı. İşte Emre Can'ın açıklamaları... (BJK spor haberleri) -
Beşiktaş'ın 20 yaşındaki genç yetenek Kobbie Mainoo'yu 1.5 yıllığına kiralamak için Manchester United ile temaslara başladığı ileri sürüldü. İşte detaylar... | Son dakika BJK spor haberleri -
Sol bek mevkine takviye yapması beklenen Beşiktaş, gündemine Lucas Piton'u aldı. Siyah beyazlılar, Corinthians ile pazarlıklarda vites artırdı. İşte detaylar... | Son dakika BJK spor haberleri